Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud vam pravo da Bakiru i Draganu u dajete za pravo da pregovaraju o budućnosti nas i naše djece?!!! Valjda za to treba da se organizuje referendum?!!!🤔
SDA bagra vlada sa HDZ 30 godina njima se ne smije vjerovati
Ljudi imamo izborni zakon novi.Sejdo zeljkk komsic odlazi u historiju.NOVI IZBORNI ZAKO!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ide treci entitet za poziciju dirrektorice KCUS.
SDA ce sve dati zbog svog interesa
Jel to FACE javio
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
idoti jednostavno jedan predsjednik ,
Što narodu mažu oči kada se iz aviona vidi da ovaj tzb. Filov model cementira dvije izborne jedinice i onemogućuje da neko ko nije iz tzv. konjstutivnih ikad bude član predsjedništva. Ovde Sejdića i Fincija nema ni u tragovima. Ovo ne treba prihvatiti nikad.
Vidjet ćeš kad iz Zagreba jave da je Sebija prenijela položene ispite sa Harvarda.
Jedan čovjek, jedan glas. Sve ostalo je fašizam.
To bi bila izdaja. Nečijim glas važniji od mog.
Ovo ide u prilog trećem entitetu. Bake će nam zabiberit prije nego ga uklonimo.
I kakve sad veze ima Bodo Webwr sa bilo čim da ga je trebalo spomenuti u svezi pregovora o novom izbornom zakonu.
Ja ovako tumacim Fileov prijedlog.Najvise glasova ce dobiti Bosnjak je bosnjaka ima vise.Drugi clan po ustavu mora biti Hrvat a bice iz onih kantona gdje dobije vise glasova od prvog tj.(bosnjaka),a hrvat moze dobiti vise glasova od bosnjaka samo u kantonima sa hrvatskom vecinom koji vode politiku HDZ-a.Legitimnost malo umotano izrecena al vidljiva golim okom.
Znači sda proda bih I podijeli je a to nije mogla ni Srbija ni hrvatska tenkovima.
Zadnja Rezolucija EU govori nesto sasvim drugacije i od prijedloga Filea ai od Aprilskog paketa. Garadjani RBIH trebaju znati da dans sa RBIH vlada Srbija i Hrvatska putem svojih sljedbenika njihovih velikodrzavnih projekata i uz pomoc veleizdajnika, politickih stranka i pozoicje i opozicije. Tim strankama je buducnost RBIH i njenih gradjana na zadnjem mjestu, njih zanima samo plajcka resursa rBIH i nista drugo.
Ako ovo prodje dobili su hrvati sto su htjeli a nasi su opet ispali glupi. Zapad je poklonio pola drzave kao nagradu za genocid i nazvao je Republika Srpska i sada i ovo malo federacije ce dati u ruke hrvatima. Hvala svima koji za ovo glasaju ali moj glas na izborima nece imati.
Jedan građanin jedan glas kao svugdje u svijetu nema potrebe izmišljati toplu vodu, bila koja izmjena izbornog zakona koja neće biti jedan građanin jedan glas je besmislena i njome se ruši osnovni principi EU o slobodi i pravima pojedinaca. Ovi što dolaze iz Amerike i EU neka probaju da promjene izborni zakon u svojim zemljam kao naprimjer da crnci mogu glasati samo za crnca ili katolici samo za katolika itd. itd...
Mislis kako spanjolac moze birati kataloncu ili baskima vlast?
nema ništa od ovoga. ko ovde popusti taj je na*ebo sljedećim izborima
Opet ce ovog zelenasa nategnut pa nista od gradjanske drzave
TAD IE DOSLO VREEEME VIIINO DA SE PLAAATI: ŠTEFAAAN PAAARAA IIIIIMAAAA ŠTEFAAAN PAAAARAAA IIIIIMAAA