Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe slučajni Zlaja prođe tu trava ne raste. Ko i jarani mu Želja, Bake, Nermin ostala naša stoka sitnog zuba. Ko može nek bježi odavde glavim bez obzira
NIJE SVE CRNO NI BIJELO, GDJE DA IDEMO, JEDVA NAS CEKAJU SVABE, SVE U SEBI VICU HOTLERU GDJE SI KAD NAS VIDE, CINJENICA JE DA SU I ZELJKO I KOMSIC NIKAKVI POLITICARI I OBICNI PREVRTANETI.
@sjooo Željko, Ivo, Bajrović, Suljagić, Lazović napustili Lagumdžiju. Pa onda Bajrović i Suljagić otjerani od Željka. Pa se Lazović i Ivo vratili SDP-u. Pa Lagumdžija nešto koketira sa Bakirom. Ukratko svako protiv svakoga. I na kraju kao oni shvate da nisu na budžetu. Sada slijedi pokušaj vraćanja na budžet, navodno zabrinuti za socijaldemokratiju !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lagumdžija i nova snaga ne bi trebali u istu rečenicu.
SDP hitno da uradi "damage control" da procisti se od SDA spavaca dok se nisu zajenili i poceli ucjenjivat , jadnog odabrat i sve stranacke instrumente istrenirat na njemu za primjer drugima , pogotovo tuzla je bitna jer ovi ciljaju tamo
slucajni prolaznik je tu samo da razvali sto se razvaliti moze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slučajni "prolaznik" bio i ostao forever i to nije bilo nimalo "slučajno", nego sračunato, podlo, hinjski, kukavički.
Pokret drugovi pokret,najčešći poklič drugova .
Pogledajte ko nas vodi i ko upravlja našim životima,sve sami sda poltroni čuvari sistema.Ovaj Komšić je ustaša više je posla uradio za hdz svojim potezima nego za državu i to će vrijeme pokazati.Zlatko nije ni demokrata a ne socijal dmeokrata ivo komšič lazovič klasične komunjare kojima je samo važna vast a ne država kako se oni kunu.Prema tome ova ekipa služi samo da očuva sistem koji su uspostavili sda hdz snsd.
Zvao ga Željko nemaju većine
Slucajni idiot u prolazu.
Nadam se da nas ovi dupelizci SDA, novopecenih I nacionalistickih- kvazi gradja nskih stranaka nece opet preglasati na narednim izborim. Valjda je jos neko normalan ostao u ovoj zemlji.
A šta će Željko Komšić među ljevičarima?
Komsicu ni Lagumdzija ti pomoci nece ulaskom u koaliciju sa SDA si se potopijo..politicki se ubijo..udario te voz a ti ostao ziv al to ti je kraj druze.
Ko ikad u ovoj drzavi osnuje stranku ikad vise ja mu zelim sve najgore!
Ne ujeda buha dva puta u
sudeći po sirovinskom sastavu socijaldemokratija će i dalje biti kilava jako kilava
sta donosi.. donosi jos krkana koji ce sa natakare na spisak na velikim.platama...
Dosta je vise vasih blokova. Kasnije odoh ja s Bakirom. Mrs!
Zamisli eto, sad će nas Lagumdžija izvući? Eto, ONO će sad nešto unaprijediti socijaldemokratiju, a umalo je u grob nije satjerao. Indikativno je, da se on javlja sa ovakvim idejama baš u vrijeme formiranja i jačanja bh bloka. Ko njemu vjeruje, dabogda mu predsjednik kućnog savjeta bio!
Ova dvojica bezobraza bi majku vlastitu nategli za fotelju