Globalni medij za lokalni nivo
0
Šta će dobiti Al Jazeera preuzimanjem NRTV 99?
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazak ovako mocnog, OBJEKTIVNOG i NEZAVISNOG medija u Bosnu i Hercegovinu je sjajna vijest....DOBRO DOSLI, DRAGI NASI
Lloydu izgleda da si krenuo Pipinim stopama. Svakim danom u svakom pogledu sve vise licis na svog mantora i idola. Pipo je neizljeciv slucaj a za tebe sam vjerovao da si slucaj za spasavanje no ipak nema volje da te itko spasava. Potouo si vec toliko da investirati u spasavanje izgubljenoga nema nikakvog smisla. Putuj.
loyde yeebi im mater svima, i ja im yeebem mater kad su ostali da sa vama takim zivotinjama zive. sbodno ih pobijte.
Sad ce udarna vijest bit kad oni bradati nekom zapadnjaku odsjeku glavu il kad nam se javi svima poznati bin laden
POSTO JE POLOZAJ BOSNJAKA U BLUCI I GRUDAMA \"IDEALAN\", SRBI I HRVATI SE NECE LJUTITI DA SRBI I HRVATI U SARAJEVU IMAJU IDENTICAN POLOZAJ U SARAJEVU, JE LI TAKO?
ZNACI SRBIJA-X PROTIV JAZEERE? JEBIGA KO IM JE KRIV STO NE MISLE KAO BRACA SIMICI DA JE ISUS \"BOZIJI SIN\" KAKO NAS SIMICI INFORMISU PREKO STRANICA SRBIJA-X? KO CE VAS NESTO PITATI, SAKO PODLOG ANTIBOSNJACKOG JADA. SARAJEVO TREBA POBOSNJACITI TOLIKO DA SE SRBI I HRVATI OSJECAJU IDENTICNO KAO BOSNJACI U GRUDAMA ILI BLUCI. KAD KAZEMO IDENTICNO, ONDA MISLIM DA IH IMA ISTI BROJ NA RUKOVODECIM FUNKCIJAMA KAO I BOSNJAKA U BLUCI I GRUDAMA I DA OBAVLJAJU IDENTICNE POSLOVE.
NADAM SE DA CE PROGRAM BITI NA MATERNJEM SVIMA POZNATOM ARAPSKOM JEZIKU, KAKO BI GA SVI KOJI VOLE OVU TELEVIZIJU, RAZUMJELI U PUNOM KAPACITETU....
@Razvratnik OCE, MOJA SE ZENA I SESTRA PRIJAVILE
\'Ocel bit\' pornjave u kasnim casovima na toj tv?
Pa zato im i smeta - što su htjeli da ode u BG. Kao što su u ratu cijele fabrike praznili i postrojenja slali u Srbiju tako se i danas trude da sve dobro zaobiđe BiH i ode u Srbiju.
1 april idioti..
zasto nekom smeta da jedna tako jaka televizijska kuca dodhe u bih, pa zohari SRBIJA SE BORILA DA PREDSTAVNISTVO OVE TV-KUCE BUDE U BEOGRADU sta mislite da su oni dosli u sarajevo eto iz razloga nekog profita, varate se dosli su radi bratskih odonosa!
Moze li mi neko objaniti kako se procjenjuje \"Radio 99 može slušati 638.328 stanovnika\"???
Svaka čast za Al Jazeeru. Treba malo ovaj naš medijski prostor urediti. Ovako, ili su klasični seljačine ili huškači ljevičari, a objektivnost nije ni na vidiku. I onda bi trebali uvesti politički magazin 120 minuta i otkrivati sve komunjarske malverzacije i razotkriti ko je sve umiješan u širenje islamofobije. To će izgleda biti prava uživancija.
dobro dosli...a dusmani nek crknu od muke u svom jadu i zaglupljenosti