Predstavnički dom PS BiH
0
Srpski poslanici protiv podizanja PDV-a
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ovog Mehage papka je...e
Ovi Srbi opet ruse drzavu jer ne daju bosnjackim patriotama iz SDA da podignu harac na raju. Dokle ce Evropa mirno gledati da Bosnjaci ne mogu povecati ni stopu PDV-a bez blagoslova Srba?
Clanak je sr.anje obicno. Eto on nasao jednog Bosnjaka koji je za povecanje PDV-a i nekoliko Srba koji su protiv i izvukao zakljucak kako su svi Srbi protiv povecanja PDV-a, a ko biva jelde svi Bosnjaci su za. A sto se tice ovih bolesnih komentatora ovdje... Djeco obrisite sline i knjigu u ruke bolje vam je nego sto samo naprd.jujete. Virtuelni ratnici svojih naci pokreta potpuno ste beskorisni clanovi ovog drustva, samo sebe unazadjujete gajenjem mrznje bijednici. Normalnom svijetu se gadite.
Mogo bi se napravit aerodrom na Romaniji,sto da ne.
Jesi li razmišljao o tome da se napu šiš srpskog ku rca ? Može i ekonomično
Pu, mamu vam ebem !
@ BIH POLIZI MI PICU KONJE RETARDIRANI ! HAJD U ZDRAVLJE,,,,
Naravno da su protiv podizanja PDV jer to nije izlaz iz krize koja nas je zadesila. Sve ostale politicke stranke bi trebalo da se isto izjasne... Citajuce ove komentare shvatih da narod u BiH nije svjestan u kakvom deficitu se drzava nalazi i nastavlja sa nebuloznim izjavama o nacionalizmu... Nadam se da ce jednog dana primarna tema biti samo ekonomija, a sve drugo sekundarno, jer nacionalizam, mrznja, Bosnjaci, Srbi, Hrvati i dr. ne zasluzuju, poslije toliko godina, da se uopste pomenu... Mislite o tome..
@bih Lutko moja, ostavi se ti pisanja. Ne ide ti to od ruke. Kramp u ruke pa na kopanje. Zaradi neku crkavicu i skini nam se svima sa grbace. @Bosancheros koga ti lozis, majke ti? \"Bosanac pravoslavne vjeroispovijesti\" ????? Jadna je tvoja nacija kad treba da napises elaborat da objasnis ko si. Srbin, hvala bogu, nisi i to ne moras dokazivati. Raspricao se covjek o bogumilima, a vijest o podizanju PDV-a.
Ako Hrvatska moze podnijeti 23% moze i Bosna bar duplo vise, ipak mi mozemo i bez toalet papira u slucaju nuzde... Povecanje poreza bi omogucilo politicarima da umjesto sto voze Audije po 200.000 KM voze i Mercedese po 300.000 KM cime bi se standard gradjana BiH ocigledno znacajno povecao...
MINKA-KLINKA.....LOSA TI JE SMINKA HIHIIHIIHIHI....MA PUSTI TO MINKIC....HAJD TI SAMNOM U GOLFIC PA GA MALO \"POPUSKIC\" HAHAHHAHA
Ovaj ministar doista nema ni trunku osjecaja za socijalni trenutak u kojima se nalaze narodi u BiH. Sigurno da je najlakse povecati PDV, no mislim da bi bilo bolje smanjiti javnu upravu na svim razinama(nivoima), a pogotovu na drzavnom nivou. Imamo previse birokratije koja pojede sve sto i onako ova siromasna drzava napravi. Tacno se moze utvrdit prema evropskim normama, koliko ova drzava sa sadasnjim uredjenjem moze imati veliku administraciju. Tako da povecanje PDV je totalno tragicno,ne treba ga biti. TREBA smanjiti javnu upravu.
Vratite se na temu.
Ma pisaj srbe oni su nastali od rusa
Pa bosanchero kako ti mislis da ja tebe izvedem na pravi put kad neces da slusas? Ako je Bosanac pripadnik jedne suverene drzave, sta si ti bio prije nego je Bosnja i Hercegovina postala suverenom? Jugosloven?