Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DZONTRA POZNATO JE SVIMA KOLIKA JE TVOJA FANATICNA GLAD ZA MOJOM SPERMOM.NEMOJ DA SE STIDIS.PRIZNAJ SVIMA.TAKO CES ZARADITI DUPLU PORCIJU KOJOJ SE NADAS.
Dzaba tebi tvoja patka ,kad tvoja stara voli mog Strašnog Pijetla koji ce da kljuca mamicu tvoju u pakas,aj sad obrisi nos i pusss pusss
DZONTRA ,MOZDA TVOJA STARA DAJE PREDNOST MENI ,JER TI MOJA PATKA KRAJNIKE OSEMENI.
BOKI nemoj sudit po sebi i po mami nemam velko dupe al imam velik kurac pa daj ga loma obali
DZONTRA AKO IMAS VELIKO DUPE TO MOZE DA BUDE JEBENO!!!
SANDZAKLIJE SU NAS NAROD I MISMO NJIHOV SVE DO STAMBOLA A STO SE TICE SARAJEVA ONO JE UVJEK BIO I STAO GRAD SVIJU ONIH KOJI GA VOLE ! KO SE JEDNOM NAPIJE VODE SA BASCARSIJE !!!
PASA JEBO TI PAS MATER DA TI NIJE BILO SANDZAKLIJA NE BI NI PREZIVIO RAT.. SARAJEVO JE NAS GRAD NAS SANDZAKLIJA I AKO TREBA NAZVACEMO GA SANDZAK SITI A TI I TEBI SLICNI MOZETE DA JEDETE GOVNA I DA SE SELITE IZ NASEG GRADA
ma nek idu govna govnima
ne kontam šta je toliki problem, pa što plaćamo trojicu predsjednika, taman nek se fino rasporede - jedan u srebrenicu, drugi u beč, treći u beograd. svaki od njih trojice (po definiciji) ravnopravno predstavlja predsjedništvo bosne i hercegovine, pa eto po prvi put nek ima nešto dobro u tome što su ih trojica, a ne jedan, jer, istini za volju, sva tri događaja zahtijevaju prisustvo predstavnika izvršne vlasti bih. u srebrenicu neko mora otići, i tu ne moram da pojašnjavam ništa, u austriju treba otići jer su nam jaranska zemlja (daju nam džaba školovanje), a i u srbiju treba otići jer su nam komšije i izvozni partneri.
mislim, sta ce srbende iz bih na inauguraciji predsjednika tudje zemje. Svasta? Nema kod njih ti je od koljevke pa do groba C ..........C C................ C Pa oni bi da im se sutra ukaze prilika ponovili i Srebrenicu i sva ostala zla.
ko kaze da mi nevolimo Sandzaklije.Oni drze grad u zivotu!
Neka braćo dokle god prave ovakve gluposti bolje za nas teško nama kad se opamete
dzontra: pa prema komentarima nekih ljudi. mozhda nije pravilo ali mozhe se opipati puls...
Nemojte ljudi tako, nofi se smije ovaj novi predsjednik.
Kad SRBI iz BOSNE nisu sposobni sami da razmisljaju i dase ponasaju normalno malo , malo , pa u BG- na konsultacije daji nauce i vaspitaju ko malu djecu , kako dase ponasaju , sta da pricaju koje korake da koracaju. Po principu kada OTAC ukori sinove i kceri posle baksuza kojesu napravili. Sta imaju u glavi BOSANSKI SRBI izgleda najvise dlaka , a mozak su bacili na otavu. Jadneim njihove skole kada nisu sposobni sami razmisljati staimje bitno dase integrisu i dase ponasaju u interesu gradjana BIH. Postavljam pitanje dali SRBI mogu izaci iz FASIZMA - BARBARSTVA. Boljebiim bilo da posjete SREBRENICU da pogledaju istini u oci .