Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaha \"pokusale pridaviti\" hahahahhahaahahahaah ovaj sarajevo x com je pravo mjesto za dobru komediju. srbine dobro razmisljanje. nije bas 100% tako ali si uglavnom u pravu.
Ma sta se pravite blesavi..Opsada sarajeva je smisljeno uradjena u dogovoru sa paljanskom-seoskom mafijom i alijino-minderasko-seljoberskom, da bi se izvuklo svo zlato i devize od gradjana Sarajeva. Da je cilj bio zauzeti Sarajevo to bi se uradilo za 24 sata i \'91 i \'95, ali nije nego je cilj bio: Slobo proda kutiju VEK-a za marku Jadovanu, Jadovan Bakiru (babovo slinavo)za tri marke, a Bakiraga graDZanima za deset maraka i svi sretni i zadovoljni... Tako je bilo i sa alkoholom, drogom, oruzjem... Ko ne misli ovako tj ili je ratni profiter ili njegovo babino-slinavo...
http://www.youtube.com/watch?v=HT8Aj65WEas&feature=channel