Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina vjera koja je podržala genocid u BiH.
@gooUser1556895916 Fašizam umotan u pravoslavlje od 1920. Serbalji su šizopatska sintetička nacija nastala od turaka, cigojnera i bugara ujedinjena fašizmom umotanim u pravoslavlje i kolektivnim kompleksom niže vrijednosti aka Self Hating Turk.
je li snsd-eova pravoslavna crkva to izjavila
Sramite se, popovi, smetaju vam obični ljudi koje se okupljaju zbog ubojstva nevinog djeteta... njih se rješavate, a ratni zločinci, krimanalci, profiteri, uključujući vođu im Bureta, vam sjede uz skute... zapitate li se ikad šta da postoji pravedni bog u kojeg navodno vjerujete? isplati li vam se vječno goriti u paklu zbog laktaške neodgojene budale?
Smrdi vam ta republika, puna nekih pedofila i retarda
Blagoslovit oružje i zločince je ok a ovo vam smeta ? Govna u mantijama.
Otjerati sektasku bagru i premjestiti ih u predvorje engleske i americke ambasade, kad ih vec placaju neka ih i prime
Da sam vjernik pravoslavac u tu crkvu ne bi ni pogledao a kamoli molio se Bogu.Nek umjesto krsta postave ukrštene pendreke..
dodo je sebi obezbjedio upravu nad SPC tako da to nije nista novo,to je njegova politika da im zabrani okupljanja na ne/legalan nacin
Ruka ruku mije....crkva Dodinu, a Dodo crkvinu...jer imaju isti interes savrsno osedlati narod, kao tegleću marvu
eno sad će im još napakovati da ugrožavaju osnovna ljudska vjerska prava sjooo koje li oligarhije :))))))
Fašizam umotan u pravoslavlje od 1920.
pa šta, crvka pripada vjerskoj zajednici, imaju pravo da zabrane skup u bogomolji
Sta sad,znaju se pravila ponasanja i Crkvi i oko nje,ako ne zelis da se pridrzavas tih pravila,to je znak nepostovanja kuce u koju si dosao...
@petjezeraBN Dobrodosli oni sto locu, kradu i blagosuljaju oruzje. 😒
Tako je sto su birali
Je li se bog bunio da nije bilo dobro sluzenje?
Otidjite da zapalite svijece u Ferhadiji. I to je vas hram, i necete skrenuti s puta. 👳
Ometaju kacavendu, ode im biznis.