Ponašao se kao dobar komšija
0
Srpko Pustivuk oslobođen optužbi za ratni zločin
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpko pustivuk. ko da je neki lik iz crtanih filmova
Srpko Pustvik je srpski heroj a ne zlocinac.
e moj miki, uvalim ti mami ovolikiiiiii
SRBI S-M-R-D-E..
ubuduće čim srpkinja rodi malog četu treba ga odma u hag
JOS JEDAN OD DOKAZA DA ZIVIMO U DEJJ.ALOVOM SISTEMU LA.ZI , NEPR.AVDE, PRE.VARE, KOR.UPCIJE, UBIS.TAVA, PUSTANJA ZLO.CIN.ACA ITD ITD. VRATIMO SE LJUDI ISLAMU, TO JE JEDINA NADA I SPAS ZA COVJEKA..
Čuj mu imena Srpko Pustivuk. Kada se rodio, već pri dijeljenju imena, njegovi roditelji su mu prorekli genocidnu budućnost sa ovim imenom.
Za Pearl_Jam Bravo za komentar! Imas kafu od mene!
Nemoj tako Perl Jean...pa oni su branili \'\'svoju\'\' Bosnu .Te je njihov podmladak zaludjen pričom kako je njihova \'\'ARMIJA\'\' svojom hrabrošću \'\'odbranila Bosnu od agresora\'\' (a nemaju pojma da je ta \'\'armija\'\' bila pregažena na startu,a onda su stupile na scenu teorije zavjere..i dovele do današnje situacije,nažalost)
pripravnice odbrane malo pogurale presudu
BOSNJACI SU NAJVECI KRIVCI ZA RAT U BIH TERORIS.TICKO VEHABIJ.SKA GAM.AD JE HTELA SVOJE VELIKOMUSL.IMANSKE AMBICIJE DA OSTVARI ALI HRBARI SRPSKI I HRVATSKI HRISCANI TO NISU DOZVOLILI I NIKADA NECE FREE CHRISTIAN BOSNIA!
za@ampak, Dragi \'ampak\',hvala ti na dupeuvlacenju,ali ti moramo reci da Srbi ne dozvoljavaju da im se neko uvlaci ko je vec bio u Turskoj guzici. Vrati se tamo gdje si do sada bio -tamo ce ti biti bolje gdje si naucio i gdje si proveo svoj dupeuvlacki zivot.
Vidividi zaposjednem ti mamu ..isto kao ovaj portal!!maximum
NAPROTIV , NEBIH MU BIO U KOZI !
vlašča di s obje strane što su zaposjele naš portal. Šta je boni, ne možete bez nas, ha? Džaba što su vam usta puna sra nja o nama, vi jednostavno ne znate bez nas
Baby, I was born this way