|

Sretnu Novu godinu želi vam vaš portal Klix.ba

Sretnu Novu godinu želi vam vaš portal Klix.ba
9
Piše: N. J.
31.12.2012. u 23:59
89
komentara
9

dijeljenja
Sretnu Novu godinu želi vam vaš portal Klix.ba
Dragi čitatelji, portal Klix.ba vam želi sretnu i uspješnu 2013. godinu uz mnoštvo ostvarenih želja. Također, ovu priliku koristimo da vam još jednom iskažemo zahvalnost što ste sve ove godine uz nas i pratite naš rad.
Iza nas je godina u kojoj smo najviše slušali i trpjeli politička prepucavanja koja su nam generalno, kao i prethodnih godina, donosila nove nevolje. Uz to, imali smo i elementarne nepogode, poput velikih snježnih padavina, zemljotresa i požara.

Ipak, pored silnih nedaća, proteklu godinu ćemo upamtiti i po radosnim trenucima koje su nam donijeli naši sportisti, naši zlatni momci u sjedećoj odbojci, takmičari u borilačkim sportovima, fudbaleri, košarkaši...

Sa novom godinom, međutim, uvijek dolaze i optimizam i nova, bolja očekivanja, zato priželjkujemo još puno novih razloga za sreću i veselje. Vama, dragi čitatelji, želimo da vam nova godina donese mnogo lijepih trenutaka, sreće i osmijeha i da vam bude mnogo uspješnija na privatnom planu te da ostanete sa nama i u godinama koje dolaze i da Klix.ba uvijek bude vaš prvi izbor kada je riječ o informativnim medijima.
Prijavi grešku


Komentari (89)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...