Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fala do neba
A zašto nije uslikan nijedan muškarac na slici?
ma sretan vama prvi dan 3. svjetskog rata!!!!!
proljece stoji iza barikade sa podignutom rukom
@a zasto? Upravo sam to i ja pitao u gornjem komentaru. Mislim da je bolesno slikati tudje zene po ulicama, i to jos sve iz profila, krijuci da ga ne vide. Mislim, te zene su necije majke, sestre, supruge itd. Mislim da zbog toga mogu imati problema u svom domu. A zasto nema muskarca na slici samo porvrdjuje ovo sto pisem. Pozz
ko drugom\' jamu kopa, ne čini proljeće :D
Jo e staaaarem\'...ne znam š\'a b\' piso....moram nešto.... jo\' ocam....staaaarem....sestrem\'mile... Jo e... Buaaaa....jo, staaarem he moš pisat ovdje... ... ..... Tipićni
Sretan rodendan Medena!!!!
Nadam se da nije i posljednji prvi dan proljeca u jedinstvenoj BiH :(
1. DAN PROLJECA, MOZE KOMOTNO U EMISIJU \"DA SE NAJEZIS\" JES GLUP DA TE BOG SACUVA... DA SE HOCE OVO VRIJEME KONACKO VISE POBOLJSATI!
Meni je danas rodendan :)
HVALA TAKODJE!
Lijepe slike prirode
jedna lasta, \"meščini\" proljeće
Mama ti je papak, mamicu ti. Svi su vama papci, jado jedan !! INTERNET HOOLIGAN, SAMO SE PITAM STO OVAKO NE PRICATE KAD SE PREDSTAVLJATE PRAVIM IMENOM NPR. NA FACEBOOKU ? :)
Sretno i vama svima,samo nekako politika nam nikako ne ide u proljece,TJ NASIM POLITICARIMA POSAO u BIH,mora da su ovi nasi politicari u BIH izgleda alergicni na proljece,ili kao psihicki bolesnici osjete promjenu godisnjeg doba pa se lose osjecaju i ne dolaze na svoja radna mjesta i nista nerade,a plate primaju,JA KAD SE NEBI POJAVIO NA POSLU 5 MJESECI I NISTA URADIO NIKADA VISE NEBIH NI PROVIRITI SMJEO,A NE TRAZITI PLATU I DOBITI JE ZA NERAD.