Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Uskrs svima koji slave.
@TheOstruga Strugalico moja, ni na nebu ni na zemlji......... A farbe, ma ima uvjek, ko sto ti kazes samo nek je garavo, pa makar i ofarbano. Mada posto je u pitanju danasnji dan,, dolaze sve boje u obzir. Sto sarenije to bolje. ;-)
@TheOstruga Svasta se nesto sastalo, ali bit ce bolje. Sad mi nekako najbolje u zraku. I bolje kad saras, nista od bidola. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hvala svima, sretan Uskrs svima koji slave :)
Redakciji ovog portala i svim njegovim čitaocima/ komentatorima koji slave, zelim sretne i vesele Usktsne Blagdane . 🐞🍀💐 ☮
Sretan Uskrs svim katolicima.
svim krscanima koji slave po julijamskom kalendaru sretan Uskrs i da proslave u miru cineci dobra djela kao sto je i sam Isus Krist cinio..jaje simbolizuje novi zivot i svima bi preporucio da sami sebe preispitaju sta su u vrijeme korizme ucinili dobro ako su makar malo promijenili zivot na bolje to je uspijeh i znacaj korizme(post i priprava za Uskrs)..
iskrene cestitke svim katolicima
sretan uskrs svima koji ga slave
Sretan Uskrs
nema sexa dok od jaje ne udari... sretan uskrs svima koji slave!
*dok jaje od jaje ne udari
iako je jedno velikk djubre i iskomplrxirana ubleha cestitam franzzu nasem pokvarenjaku uskrs :)
Svima, koji ga osjecaju kao svoj praznik, sretan i ugodan Uskrs.
Sretan Uskrs svima koji ovaj veseli praznik osjecaju svojim ....😀😀😀😀😀
The O ev idem.....😂😂😂😀😀 Bjezim....😂😂😎
Hahahah.... Ma kaze se al necemo... Toliko sam ljiepo ofarbala ova jaja da mi je zao lupati ih..😂😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretan Uskrs i od mene.