Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi plesite, posla ionako nema
Ovaj pas mi je najjači :)
Neki (većina) očito nisu shvatili poentu ovoga. Toliko o građanima i njihovom razumu
Flash mob u Sarajevu je bio ove godine, ovo je samo kopija imali ste mnogo nacina da privucete gradane da glasaju. Mladi ste i ne sigurni ste u sebe.
http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-snc7/s480x480/3700_4032811773272_6570534_n.jpg
http://url2it.com/qffo
koje njiha bas platio
opet bule na vasim fotografijama. u svakoj jbnoj fotografiji vam je po jedna zabuljena gospoja ....................bulje van sarajeva ...mrs u focu i rogaticu
Jel Almer Inajetovic plesao ?
Vala i ova nasa omladina sve vise lici na pedercice a zene na gorile jbt...
Pitali Al Kapone - a da li je clan ijedne stranke iz BIH, odgovorio je da nije tolika mafija. ! :)
Amar Jašarspahić Gile - Zvezde Granda http://www.youtube.com/watch?v=oQlR1kKdLCU
prvi put kad ste ovo odradili bilo mi je super, drugi put mi je bilo simpaticno, a sad vec postajete malo dosadni
to i jeste tuga najveca- sto mladi kod nas nista ne zele postici kod politicara.. hajd, ovoj djecici iz srednje skole se i moze oprostiti..svakako jos nisu ni svjesni ozbiljnosti situacije.. ali, studentima i \'malo starijim\' mladim ljudima - njima se ne moze oprostiti!
pa neka plesu, njih tridesetak..i nek uzivaju kad mogu..ko im brani.. za dvadesetak godina ce se pitati zasto nisu bili ljuti na politicare pa nesto i trazili od njih..al\' tad ce biti kasno.. nek jos kad su tako pametni ( sa svojim pametnim projektima) kazu nama glupanima ZA KOGA GLASATI I KO IMA NAJBOLJI EKONOMSKI I SOCIJALNI PROGRAM.. u svakoj drugoj drzavi da je ovakvo stanje kako je kod nas, mladi bi poludili i trazili velike promjene.. samo kod nas plesu ili kad su demonstracije prave dernek na otvorenom.. by the way- i ja imam pravo na svoje misljenje i za razliku, navodim argumente.. dok hiljade ljudi i djece krepaju od gladi ..
Joj haj šutite više. evo opustite se malo http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 ;)
ova na drugoj slici majica na pruge jooj sta bi joj radiooo