Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavite tu djecu da odlučuju, bolje će uraditi posao nego oni koje je stoka birala.
buduci uhljebi
@far100 mora da si babin sin
zar nije pozitivna činjenica da će ovi ljudi za godinu dana, kada počnu glasati, makar biti dovoljno edukovani o svemu tome, za razliku od većine današnje omladine koja jedva zna i šta je parlament? dok vi, dragi ljudi, sjedite za računarima, pišete gluposti i žalite se kako nam se država raspada pod vlašću koju ste vi izabrali
Pozitivno,bravo omladino.Nervira me sto su milenijalci tupavi,bas me obraduje kad pokazete suprotno
Koliko god naivni ovi klinci bili, vjerujem da bi donijeli 10x više zakona koji su čak u interesu sviju nas. Ne ko današnji, kako da te udari po đepu, a ne da ti omogući poslovnu atmosferu.
Učenici 4. razreda majorizirali učenike nižih razreda
izumiru krezavi i maloumni seljaci pa izgleda im neko reko da bi morali mobilisati svjezu krv. jestel clanske SDA dobili? da se igrate clanova
jadni oni, trujete im mladost ovim smecem sto se politika naziva, bolje fudbala da ste igrali
--- Srednjoškolci iz osam bh. gradova simulirali donošenje zakona u parlamentu U kojem parlamentu , jel EU kad nakon srednje odu tamo na bauštele ??? Mogu ostat i u BiH da završe neki od privatnih univerziteta za kojim kadrovima vapi BiH PROCVJETALA privreda . Vođena sigurno, Rukom Fadilom Željkom a Dragan vodi svoju privredu neodvisno :))
Bi dok ne ucvrste svoje pozicije na vlasti
Joj ublehe...djeca ublehasa se uce da budu buduci ublehasi i vladaju
Ja vjerujem da bi oni vise radili u korist drzave i njenih gradzana nego ova dobro placena politicka elita😂
Bi dok ne ucvrste svoju poziciju na vlasti
možda bi se neka bula dala probrati.
@UnitarnaBosna Možda bih ja mogao tebi je3ati mamu, sestru i baku.
@Zajedno ... tebi su turci već jebbali sav rod i porod, za šaku brašna. tako ste nastali. poturico :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mogu oni kad su im babe u sda