Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
setnica? da nije setaliste slucajno kakav vam je to izraz, ker vas ebo
Najezio sam se!
VI JESTE POKUŠALI UBITI CIJELI JEDAN NAROD, ALI UPAMTITE, NISTE UBILI NAŠE PAMĆENJE. ONO JE OD TOG DANA JAČE OD SVAKOG ZLA KOJE STE NAM UČINILI I PRATIT ĆE VAS DOK POSTOJI TRAG O VAŠEM POSTOJANJU. NAŠE PAMĆENJE VAŠEG ZLOČINA JE NAŠE PRAVO I NAŠ ZAVJET. JAŠTA JE NEGO GENOCIDNA !!!!
Ružno će zvučati ali predivni su, tako jaki i prosto vrište, ovo su samo komplimenti za talenat.
ništa, idemo slikati po gradovima u RS, zločine balijskih ustaša po podrinju u 2. svjetskom kao i u ovom ratu u KravicAMA, kao i zločine iz NDH nad Srbima... ne bi bilo dovoljno zidova... upirete se na sav glas da se napravite žrtvama a ustvari ste samo dobili ono što ste zaslužili...
kamo srece da te grom pogodi...
opet pitam od koga kompleks? :DD
zasto je susic pape na zidu? :P
fakat liči na sušića
j .ebo ti pape staru na zidu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
tri brata! majstori! koja vjestina...svaka cast!
Respect