Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on je miletova mantra i čovićev potrčko kako da protiv njih radi?
Isto kao da su se karadžiću obratili!
SAMO SE TREBAMO DIČI DA OTJERAMO OVOG KRIMOINALCA, NEK IDE U SVOJU CRNU GORU I TAMO GONI SVOJE KRIMINALCE KOJI MU SMETAJU, ŠTA ĆE ON UOPĆE U POLITICI BIH. KOJI GA MORALNI IDIOTI PODRŽAVAJU. NEK IH VODI SA SOBOM., POGOTOVO DRUGOG KUSTURICU LAGUMĐIJU.
nabijem ih na k... vise dosadili i oni i nana fata bogate se na svojoj nesreci voza im ona glavna x6 bmw a zale se nesta stalno sad disslike primitivci i seljacici iz srebrenice
Ovi Bošnjački povratnici su islamski ekstremisti, oni imaju svoja udruženja pčelara,lovaca,............!,i kao takvi oni iritiraju domicilno srpsko stanovništvo koje VEKOVIMA tu živi!
Hajde Radončiću patriotčino da te vidimo sad na djelu!Hoćešli se pravit gluh i ćorav il ces nesto poduzeti da se ljudi prestanu terorisati u istočnoj Bosni!
uradi nesto fahro
Ovo samo pokazuje koliko je losa trenutna politicka situacija bosnjackog naroda u BiH.
NE kuzim kak misle zaustvaiti bilo sto u tom che..tnickom okupiranim dijelu BiH. Jos manje da zaustavi lik koji je dosao iz SRB da bude lopov i politicar u BiH.
Još samo fali da ga naučite kako to da vam odradi,baš pretjerujete,malo što je postavljen za ministra sigurnosti nego bi još trebalo nešto da radi !!!
Kako će zaustaviti kad je u koaliciji sa onima koji to naređuju i provode!!!