Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svakom iole normalnom portalu a ne "kofol građanskom urbanom ,antifašsitičkom sarajevskom portalu bi osobe i bolesni fašisti poput "franca""djure barabarica" "andrićgrada" popile trajni ban a njihove IP adrese javno objavljenje ili prosleđene nadležnim policijskim agencijama radi širenja etničke i vjerske mržnje i poticana na ubistvo pa čak i na terorizam samo na KLIX to divljanje se dopušta danima ,sedmicama i mjesecima i kakvu poruku šaljete Bošnjacima dragi klixovci da nas može vriđati i ponižavati kako god i kada hoće ,da smo mi neka niža vrsta koju su ubijali i opet će od danas nevidim nikakvu razlika između vas i glasa srpske ,portala hercegbosne poskoka i svih drugi mrziteljski portala koji iz sata u sat iz dana u dan šire mržnju i truju medijski prostor sutra ,za 5 deset ,godina ako ikada bude rata i vas treba tretirati kao neprijatelje i tako se odnositi prema vama !
Gentlemana, Omera,Antiizdajnika, admina...
Oslobodjena krivice? Kakve krivice? Ako je krivica otici i posjetiti mezar drage osobe onda smo svi krivci.
Nitko nema pravo nepropisno upadati na privatno vlasništvo.
Ko je vlasnik zemljista?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jaki su kad su žene, djeca i starci u pitanju, uvijek bili.
https://www.youtube.com/watch?v=0S-UZJ67AKc Evo Djuro tvojih "junaka" i "rabrih" boraca...
Uvijek zanijemim od jačine argumenata ovog Djuro Barbaric Oštrina uma pršti iz njegovih postova. Tipičan predstavnik onih koje brani.
klix. za ovakve vjesti nebiste trebali dozvoliti komentare...
Kako ih nije stid hodati ovom zemljom,bozija pravda jedina je kazna samo polahko.Poubijali su sve i sad zene proganjaju sram ih bilo kakva su to gamad i zivotinje
Ne proganjaju. Ako si pratio događaje prošle godine primjetio bi da nije bilo nikakvog progona nego su te žene htjele protuzakonito provaliti na privatno zemljište. Ako želite postati pravna država, zakone treba poštivat.
Drugi memorandum SANU je osmišljen u devet točaka. Izbacio je nasilje i “bitke koje mogu biti i oružane”. Devet točaka drugog memoranduma su: 1. Umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zločine i razaranja, i optužnicama, potjernicama i montiranim sudskim procesima protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju. 2. Odvratiti pažnju regionalnih i međunarodnih medija sa završnih procesa bivšim pripadnicima srbijanskog političkog, obavještajnog i vojnog vrha i političkog vrha Republike srpske kojem se sudi u Haaškom tribunalu 3. Susjedne države BiH, Hrvatsku i Kosovo dovesti u položaj da odustanu od tužbi najavljenih pred međunarodnim sudovima. 4. Pokajničkim akcijama dovesti Srbiju u jednak položaj sa stradalim i oštećenim državama iz okruženja. 5. Inzistirati na zatvaranju Haaškog tribunala i na suđenju generalu Ratku Mladiću pred domaćim pravosuđem.
6. Destabilizirati vlade susjednih država, provocirati unutarnje nezadovoljstvo i nemire i slabiti oštricu optužbi protiv Srbije. 7. Pomagati odcjepljenje Republike Srpske. 8. Inzistirati na konstitutivnosti Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Kosovu i izvršiti tranziciju srpskih zajednica u državama regije u unitarnu, svesrpsku zajednicu. 9. Zaustaviti odvajanje Vojvodine, spriječiti dalju regionalizaciju Srbije i oslabiti djelovanje Islamske zajednice u Sandžaku.
@Karim Samo još napomena da je Memorandum iz 2012. godine!!!
Uff :( Neka si nam oslobodjena
nema zivota s vlasima i tacka
nema potrebe,imam svoju Bosnu,,ona je nasa i OSTAT CE!! a srbi i hrvati mars u svoju domovinu
Ok..... Ako je tako zašto ste onda protiv osamostaljenja Rep. Srpske?
PRIKAŽI ODGOVORE (22)