Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divim se ovim zenama, uvijek!
Ja ne znam kako netko noramalan može podržavati Karađžića- masovnog ubicu i genocidaša. Nisu mi jasni ti ljudi!
Ja mislim samo oni koji su ubijali neduzan narod!
Koliko oni njega sude pa ja bi do sad osudio državu uhh nesposobnjakovići..
Šta, ostao je neko živ u Srebrenici? Čudan neki dženosajd?
Nakon ove presude samo jedno je moralno tacno: Promijeniti nazive škola i institucija u RS-u nazvanih po Karadžiću u ime "Srebrenica"
zanima me gdje je Bulevar Smrdljivih Serva
"Ja znam dobro šta je bilo, bio je genocid u Srebrenici i to je nesporna pravna činjenica." - Milorad Dodik, 2008.
Samo razlaz ! MIRNI RAZLAZ ! KUD KOJI ! SOKCI U NJEMACKU,POTURICE DIO U SIRIJU A DIO VRATITI U HRISCANSTVO I DA ZIVIMO OVDE KO BOGOVI,SAMO BALILUK TRUJE VAZDUH OVDE GODINAMA,TURCI SU KAN.ER
Kad bi neko pseto balijsko pustilo zene i djecu kao srbi iz srebrenice i to sve snimio kamerom
Što se tiče Munire Subašić ovdje ću komentarisati. Stidi se svega što si jer i tebi bi trebali suditi Munira što si iskoristila svoje žrtve da se obogatiš na njima. Sram bilo sve djece umrlih Srebrenićana koji vikende provode u lokalima gdje se pušta četnička muzika Sram vas bilo što ste sve što niste čitavu godinu i podržavate sve četničko a u Srebrenicu idete samo 11 jula i oplakujete žrtve i pozivate se žrtvama samo kada su ovakve situacije.
@Lady123 e vala more mi bit dvije da trošim,a dvije da u nešto..a vjeruješ mi ja sam nezadovoljna
Opet će njemu bolje biti u zatvoru, nego jednom prosječnom građaninu BiH...
Vidi bula u dimijama,u mozgu su jos uvijek u srednjem vijeku a u stvarnosti VOZE ML I GL DZIPOVE,SATIRALE SU SE OD KURCA PO STANOVIMA U VOGOSCI,po 3 kuce imaju ko da su radile u Svici,dobro unovcene zrtve u potocarima
@Bob1rock
@Bob1rock Zelim ti da ti se desi sve isto ko njima i da onda to dobro unovcis.
Svaka cast majkama iz Srebrenice. Zene koje su izgubile svoje najmilije, najvece zlo na svijetu vidjele, sa najgorim ljudim disale isti zrak, koje na kraju stoje uspravno, nevine i nikad jace zene na svijetu.
To je za njega veliki uspjeh.U prevodu sve osim smrtne kazne za njega je dobro.Jos treba dobiti Rusiju da tamo sluzi kaznu i to bi bio njegov san.
Ove žene samo jednom kada bi dovile, nakon tolike učinjene nepravde mogle bi doslovno uništiti ljude koji su im ovo napravili!
one kao majke nemaju sta pozdravljati ako majka iz prijedora nije zadovoljna...
niko ne spominje zrtve prijedora...sjeteli se majke srebrenice prijedorske djece...rijetko...