Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi bolesnici zive u ovoj RS ja ne razumijem. Covjek koji nema hrabrosti da ostane do kraja izricanja presude, ubica djece i zena to vam je heroj, jadno i bijedno
Ubio je koljace Oriceve bande... koji usput pobjegao elikopterom. Toliko o tome izrode poturceni
A vi ga jos slavite.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glupi Bošnjo i na ovo "spušta loptu" i priča o suživotu. Pa makar ih popljuj i sreži rijecima nek idu u pm više!
@Mugdim :D: Večeras slavlje ... Idem kod jarana u Janju, okrenuće Jagnje. Fešta na ulicama Janje.
Hvala Mladicu
Ma šta heroj ? Superman bolan.
Pa zadnje mjesto gdje su to trebati stavljati je u Srebrenici - ovako su nastavili sa sramoćenjem svog naroda. Žalosno...
Pogrešno! Na tim fotografijama bi trebalo da su ucrtali kukasti krst i tako bi efekat bio mnogo bolji. Naravno da bi se to brže bolje poskidalo, a vi nebi prljali ruke!
Samo primitivac se dici s onim sto se pametam srami.
Treba to pojednostaviti kakav merhamet. Svim ljudima koji hoce normalno da zive vrata sirom otvorena...svim debilima, amebama, kretenima, mrziteljima, idiotima koji slave ovog idiota i njegova idiotska djela treba hebat mater na svakom koraku dok gamad nestane sa lica zemlje.
Srbi su priznati genocidni narod.
Kada dočekamo da ih Srbi cijepaju onda možemo reći da je sredina evoluirala!
Istocna alternativa je zapravo produzena ruka cetnickog ravnogorskog potreba. Treba traziti da se zabrani njihovo djelovanje.
Popisam se na tzv. RS i svakog srbina kome je ovaj usranko heroj
Antimanipulator otcjepite se vi to je najmanji problem.Ali zato onda svi vasi ministri moraju otici iz vlasti u BiH.Direktori sa svih nasih funkcija i svi zaposleni koji rade u nasim firmama u vladi a zivite u republici srpskoj.Jer cete tada biti strani drzavljani.Konacno da se zaposli nas narod.
@atina Ti zaista misliš da Srbi u BiH žele otcjepljenje? Pa bio je prijedlog da ostane BiH u krnjoj Jugoslaviji, kao jedna armijska oblast, da Musliman (tada se zvalo tako) bude glavni u vojsci i Musliman bude predsjednik Yu. To je Alija tražio, DOBIO, pa se predomislio. Onda je bio Lisabonski sporazum, opet sa Aljo predomislio. Trenutno je važeći Dejton. Srbi imaju samoupravu, garantovan udio u vlasti BiH i efektivnu kontrolu nad svim odlukama BiH. Što bi išli igdje?
PAPERS HEROJ
Okili kaze se helikopterom a ne elikopterom.Zlocina je bilo sa obje strane.Neko je za to osudjen neko nije i sa tim svi moramo zivjeti.Mrznja ce tebe i sve tebi slicne pojesti.Ne mozes nista promijeniti.Jedino mozes pljuvati kao sto sada radis a iskreno nikog nije briga za to.Mladic je dobio sto je zasluzio a ti tu ne mozes nista.
Ja...sam...zbunj...en...
DAJTE GA MENI I NJEGA CU POCIJEPATI