Komentari (399)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek nam je Turska pomogla tada. Odavno mi se gadi ovaj licemjer, nek prosipa svoju šuplju u Turskoj
@SugarCookie sarajvu djamije srbiji firme.
@Svire61 pitanje ...sjete li se ti veliki moralnici Turci svog genocida na Armencima ili sta ????? Koje licemjerje spominjati drugog a isto si radio...ili spominju li sta rade Kurdima il je to sultan Erduan isto zabranio...mojne ti nama njihove pomoci neki od nas ne pate od amnezije....
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
erdogan kao bakir skuplja poene na mrtvim ljudima, odvratno i diktatorski. vidim dokle bakir dogura, necuje se puno.
Turci, inače poznati antifašisti 1939-1945 sad optužuju Holandiju za nacizam? https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6d/German-Turkish_Treaty_of_Friendship_and_Non-Aggression.jpg
sve pod prisilom... ma daj!!! kakva turska.... obicni zulumcari i osvajaci
Tako je. Svaka chast. Ne treba tamo neki brko iz Turske da nas uvlaci u svoju prljavu politiku.
malo ponovi gradivo.... o gradascevicu i koji se borili protiv zulumcarenja... istorijski podaci http://www.camo.ch/bih/turski-period-bih/licnosti-bih-u-vrijeme-osmanlija/
idi ponovo u skolu bolje ti je.... !!
sve je ovo dobro dok se munira ne javi
jja govorim o turskoj koja uzima u usta Srebrenicu i srebrenicane.. sto nisu poduzeli tada nesto.... i sada prave problem u svijetu. tooiko turaka po evropi dali im posao a vecina u stanju ni njemacki jezik da nauce.. pih narod turci uvijek bili..kazu gradili.mostove? naravno sebi da bi mogli u pljaCkanja ubijanja i u osvajanja ici.. ps: e hajde sada dislajkovi od onih kojima je turska " druga majcica" BIH 4EVER
opa, niti jedan jedi dislajk... barem do sada :D
@mostarkamo Osmansko carstvo tj. danasnja Turska je nas počastila Islamom. I samo ta cinjenica je dovoljna sa je jos vječno budemo zahvalni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konačno da i mjake već jednom odbace od sebe politiku i da budu nečije marionete, pokoj vječni svim stradalim
Prvo su nasi pobjegli iz srebrenica dan prije pada cijela divizija 5000 naoruzanih vojnika, zbrisali preko brda i planina, i ostavili narod da ga cuva 200 holandskih hipika, koji su opet bili ostavljeni tu od Evrope ..., a ni Turski vojni kontigent se ni pocesao nije..
Treba pogledati izvještaj Agencije za strana ulaganja u BiH "Zemlja koja je u BiH, u prethodnoj godini (2015), najviše uložila je Hrvatska (161 milion KM ili 82 miliona eura). Slijede Holandija (87 miliona KM ili 44 miliona eura), Turska ( 64 miliona KM ili 33 miliona eura), Luksemburg (62 miliona KM ili 32 miliona eura). Države koje su investirale iznose iznad 20 miliona KM su Austrija, Italija, Rusija i Kuvajt.
Vi iz Srebrenice i žene Srebrenice umjesto što se skupljate svakog 11-og u mjesecu u Tuzli, zašto to ne uradite u holandiji ispred zgrade suda pravde i tražite svoja prava i tražite reviziju presude protiv srbije za genocid i na kraju krajeva čemu to okupljanje u Tuzli zašto to ne radite u banja luci ili Sarajevu jer bi tamo trebali da imate daleko više pažnje nego u Tuzli.
bolje vam je da sutite kad pojma nemate...
cuj kada njima treba niko ih se ne sjeti, pa durakovicu, gdje su silne donacije??? to je pitanje za tebe, tvog prethodnika, tetu muniru i nasera orica!!! za ostalo sto si rekao, slazem se.
Nije covjek slago. Evropljani jesu fasisti, prikriveni al jesu.
Cuj neka nas puste? Sta rade hodaju po svijetu i kmece! Toliko je i Srpkinja i Hrvatica izgubilo svoju djecu, a ja ne znam nijednu koja sije mrznju, kune i iskace iz svake vijesti. Dokaz da se bol koristi u politicke i propagandne svrhe!
gdje su te grobnive što spominješ?
@VOLIMISTINU GROBNICE*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)