Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@commi, samo tebi vjerujem, šta ti veliš na sve ovo?
Šta ovo znači? Je li akcija \'\'Glasaću za Srebrenicu\'\' ustvari, bila igranka?
Jaoo Hrasno, pa sigurno se nece Sandzaklije upisivati u Srebrenicu. To su sigurno izbjeglice iz HR ili sa Kosova.
Hrasno, sta ti lupas majke ti vidis da je nelegalni upis vrsen od 2000-2004. Poslije toga je sve regularno tako je i zukorlic registrovan po zakonu. Vi iz genocidne mjesto da komentatisete text mjenjate temu, po nalogu Cosica lazi, lazi i opet lazi a ako mozes i oteti,ubiti i prevariti jos bolje. Nek vam je Bog na pomoci.
Srpska posla, lazi, varaj, otmi.
Sta li ce sad Zukoric...jel mu guzica u Srbiji ili Bosni...ili je Bosna dio Srbije....posrane budale jos uvjek zavadjaju narod i marisu pare !