Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se, koliko je samo slucajeva zloupotrebe a da se nista ne zna o tome!
boje se oni da ne budu manjina pa prave raznorazne spletke..
Ivo Andrc -Bosanci niti imaju osjecanja, niti casti u srcu niti pameti u glavi. tu se misli na poturice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel vas to strah srbende što vas je malo?
A sta ce jadovi jbm im rod i porod!
ILIJA BRATE. AJDE STO SU KOZO I SVINJOJEBCI.ALI STO SU I STRASTVENI DJECO JEBCI.SVI SU RAZDRAGANI I USHICENI ISLAMSKO-IRANSKIM ZAKONOM 13+.KAZU MOGLO JE I 10+ ALI I OVAJ UMOBOLNI ZAKON CE POSLUZITI DO SKORASNJIH IZMENA I DOPUNA ISTOG.
Ja stvarno ne razumijem ovaj podmukli antibosnjacki rat koji se vodi iz vana. Ni Hrvatska ni Srbija ne miruju, kada je u pitanju BiH. Nikako da nas ostave na miru. E pa mamicu vam jbem, nadajte se i vi problemima koje ste pravili nama. Ima i nas Bosnjaka samo u Evropi 6 miliona, znaci dovoljno da osjetite miris iz naseg dupeta gdje god da prnemo.
Hecegovac, pokušao si da skratiš istoriju Bosne za nešto iše od 400 god. Kada nisi pročitao bar jednu knjigu iz istorijskog fundusa u NUB u Beogradu onda ne bleji. Ako misliš da su Srbi nastali kada i amebe onda neka...
I taj će sada nastaviti popis. Ima li taj lik ime? Da nije popisao one koji nisu smjeli preko Drine u Bosnu. Može li to neko provjeriti?
Ocajni pokusaji, nece doci do zeljenog cilja...
ma sve ove cetnike koji rade to treba pohapsit odma
KAKO JE RIM KREIRAO SRBE HRVATE BOSNU BOŠNJAKE Srbi ( latinski servi, serbi = rob slugan ) Hrvati ( latinski cretino, croatino = budalina kreten ) Bosna ( latinski bos + nae = volčine govedine ) A šta Turci misle o " svojim " BOŠNJACIMA : tur. bosh + nyak = beskućnik, fukara; izv turski bos + nya = ničija zemlja (pravni status kolonije, latinski terra nullius ) -Portal "KLIX" (naziv nije nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS ) koji moderira fanatična katolička mladež (pa u misiji "civiliziranja glupih Bosanaca" mnogi naprave desetine hiljada postova - istinski fanatizam!) cenzurira URL adrese portala Vaše Kraljevske Porodice http://ow.ly/pCeWG
"Pjesma Bošnjaku" 2. 7. 1891. Safet-beg Bašagić Znaš Bošnjace, nije davno bilo, Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta, Kad u našoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome šire. Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Naše ime ponosno i drago.
BRAVo Srbi!! Nedajte im mige!!
sve ovo sa popisom je smijesno
Zamislite samo koji su to lažovi!!! Jedan smrdljivi hodža u trebinju da slaže, da je jedan musliman umro zato što mu je srbin popisivač uskratio pravo da se ne izjasni kao bošnjak?!! Tog monstruma od čovjeka, trebalo je istog trenutka protjerati iz trebinja, i zabraniti mu da ikada više uđe u grad dok je živ!!! Pa ni u ratu, nije muslimanima iz trebinja falila dlaka s glave, a ne sada da ih neko diskriminiše ili ugrožava! Ovo se sve namjerno, veoma lukavo i veoma smišljeno radi, sa bošnjačke strane, da bi se popis stanovništva doveo u pitanje!
Mislim da ces progutati svoje rijeci kad popis otrkije da je Trebinje etnicki ociscenjo.
Ilija lutko keep calm and napuši mi se tukija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Radi topčider u četiri smjene.
ovo sad da ne mozemo mi optuzit srbiju da muti kod nas nego da mogu reci kako smo i mi htjeli mutit kod njih hahahahahhaha ovo je placeno kunem se da neko bude namjerno ufacen!!!! GLAVU DAJEM da ce ovaj popisivac fol biti kaznjen samo u medijima ali da nece platit nista!
Pa sto bi srbi uvozili popisni materijal kad je navodno vise stotina hiljada, ako ne i miliona srebrenickih muslimana mrtvo? Valjda su mudzosi ti koji treba da friziraju brojeve :/