Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeo bosnjo da srbin nacelnik ne krade tolko puno ko bosnjo nacelnik
Da SDA nije pokrala milijarde na osnovu Srebrenice ja bi sad bio i zivio u Srebrenici i imao posao i neki normalan zivot kakav takav, a nebi bio prisiljen da zbog SDA politike odem skroz iz drzave, SDA je vise puta podrinjce izmanipulisala uz pomocu lokalnih bonjackih izdajnika.
@3PM a sarajlijice neradnici pam3tuju kako mi glasamo za ist3, a oni su ti koji su izdali citavu drzavu. Zbog toga su svi ljudi iz BiH dosli u sarajevo, jer su sarajlijice pohapale sve od drugih
Inace, po meni jedina mogucnost za normalan ravoj Srebrenice je : - Koaliciona vlast normalnih Srba i Bosnjaka - Cinjenica da je Srebrenica dio RS, uvaziti i postovati - Cinjenica o monstruoznom zlocinu i oni koji obavljaju javne funkcije se moraju javno ograiditi Inacenje jednih protiv drugih nema smisla, normalan covjek pati
Rece Durakovic, dobili smo! Odjednom sve je nelegalno, jer evo prije izbora nije bilo struje u Mupu Ahmetovic Durakovic i ekipa, klasicni prevaranti.
Ima Boga...
5000 Srebreničana glasalo u Ilijašu
Srebrenica je davno prodanaSvi srebreničani su završili u VogoščiDobivali su i po dvije -tri donacije u materijalu za obnovu kuča i umjesto u Srebrenicu materijal im je isporučivan u VogoščuNeki su dobiveni materijal u Srebrenici trpali u kami none i u Vogošču.Nema namjeru niko više da se vrača u SrenbrenicuZato eno podižu spomenik Radovanu i pjevaju Rašo rašo ljubim te u bradu jesto sela ja živim u gradu.
Ovaj portal treba očistiti od chetaljskih komentara
Tačno se vidi iz komentara da najviše komentarisou Vlasi! Genocidasi
tuga
sve u redu, nemam nista protiv nikoga ali na onom grujicicu se vidi da je chetnik s dna kace...
@skywalk 17 Pa šta ako smo bili u ustashama?
@skywalker17 Valjda su vas ustashe satrale, a ne obrnuto. Kukate vječno o tome...
Pa sto su naši slavili kad rezultati nisu bili gotovi ?
Gledaj samo sarajlijicr i njihove mrznje prema Srebrenicanima. Vi nikad necete ni blizu nas biti prema uspjehu nasem. Pogledajt3 za vrijeme rqta kakvi sml.veseli bili kap narod. Dok ste vi iz sarajeva izdali istocni dio Bosne. Koliko znam Smajic nije iz Srebrenice i povodom cega bi srebrencank glasali za njeg. Zavidnici boli vas nas uspjeh po dijaspor i kad dodju ovqmo sa autima koja smao gledqt3 po tv i kukate, a nikad nksga ne bi radili. Svi znaju da ste vi sarajlijice gotovani.
@SalahudinKOH Jel‘ tebi jasno koliko srebreničana u Sa i oko Sa zivi? E.bo te sarajlijica u mozak zatucani!
Aj sad probajte brojat unazad. Pa svasta nesto ne bil u nekom slucaju Alija dobio vise. Probajte ici i u minus. Ma sve varijante! Xaxa
Sta kaze covjek zvani "revizija" na sve ovo.