Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohvalno, samo kad počne ta industrija za preradu drveta (a, usput budi rečeno, na Zelenom Jadru su se pravile stolice, koje su većinom opskrbljivale škole po Jugi), sječu drveta radite planski. Da ne bi Srebrenica, ne daj bože, bila zatrpana klizištima, a u njoj I ta nova sportska dvorana.
sve se gradi sadakom hahaha auto put sadaka plate od mmf sadaka sportke dvorane sadaka dzamije sadaka ... a rat gotov ima 20 godina ... da vassamo pitam ocel SRBI smit tu trenirat ili ce bit halal dvorana ..