Novac od poticaja za reklamu
7
"Srcem" na izbore i u kupovinu domaćih proizvoda
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HTJELI STE LIJANOVIĆE HVALILI STE IH KAD SU SA SDP-OM PREVARILI HRVATSKI NAROD SAD STE IH DOBILI DAJEMO VAM IH GRATIS MOŽETE SA NJIMA I JURIŠIĆEVE SDP-OVCE U PAKETU DOBIT SAD ĆETE VIDJET KAKO MUSA DERE JARCA U Širokom Brijegu su opljačkali sve što se moglo. Ostavili tisuće neisplaćenih plaća, desetke tusuća neuplaćenih mjeseci na zavodu za mirovinsko osiguranje. Milijune neplaćenih poreza. Stotine prevarenih i izigranih kooperanata. Sad je na redu Sarajevo. Jadna vam majka. Mislili ste samo nek nije HDZ. U našem narodu postoji izreka: TKO S VRAGOM TIKVE SADI O GLAVU MU SE RAZBIJAJU.
Ovo srce se nalazi na jabukama slovenske firme Sadjarstvo Lenart(vidi se logo na ambalaži jabuka..tako da reklama može se tumačiti i kao kupujte srcem Slovensku robu..
Vratite nam prasetinu u prodavnice da ne moramo ici na tudju teritoriju da kupujemo.Przicemo nocu kad komsije ne mogu banuti.J.bem ti vlast sto je zabrani,jesmo je zderali prije rata,za r.amazan je naj socnija
Jerko gorio K\"O salama, lopove jedan.
Ja cu ipak glavom na izbore i u kupovinu.
I u Ausrriji se radi po ovome prinzipu- samo naprijed-
Bas lijep primjer kako politiku koristiti za vlastite interese...
Bravo ministre, fino i korisno si na svoju promociju potrosio novce
Sta se na ovaj nacim para potrosilo to nije normalno. A Lijanovici su stari lisci kada je ovo u pitanju. Na prvi pogled mutavi, ali zato sine kada podju pare okretat...
Copy/paste Hećo. Trebao bi ti naplaiti za koristenje autorskih prava. Kada je rijec o izvlačenju novca iz javnog sektora, SBIH i SDA nema premca.
Prepisao od Harisa Silajdzica i Energetskog sektora (Jerlagica). SVE je to ista mafija kao i SBIH
mislio sam da većeg mahera od Čovića nema, međutim iz potaje se pokazuje Lijanović kao daleko veći maher, respect ... a mi ćemo nastaviti da mašemo ušima
Zar nije apsurd da je BiH koja obiluje pitkom vodom najveće uvoznik vode iz Hrvatske? Osvjestimo se napokon i vrijeme je da počnemo naše cijeniti ako želimo naprijed ..
Kupovina domaceg je u BiH jedina odziva ideja od koje imaju koristi svi gradjani BiH. NsRzB je istinski reprezentmuultietnicnosti i takve ideje koja prednjaci nad ostalim pol partijama bravo ...
@patriota znaš zašto,zato što ovde svako sve tumači onako kako mu odgovara i kako sebe vidi i svoj interes u tome.ideja nije loša sporna je namjera.ko danas sta radi bez intersa.sve se tumaci od zakona pa do proizvodnje mocnima kako im odgovara.ima milion ljudi koji rade a ne mogu doci do televizije al lijanovici mogu to ja sve popisham.