Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva sramota, treba vam ebati mater svima redom...Kakvo strpljenje ima ovaj ludi narod....Sta vise čekamo......
Kakve ba mi imamo sa Novo Sadskim opštinskim sudom pa ne možemo mi njima narediti a oni ovo namjerno rade a on sebi samo veću štetu pravi jer mu se ovaj period nemože umanjiti u akobogda brliku kaznu koju će dobiti u BiH
Dobiće kao što su i ostali dobili
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Posto radim u tuzilastvu znam da nema niko da posalje dokumentaciju niti zna sta treba uraditi da ga izruce
ahahahaah niti ko je nadlezan da posalje dokumentaciju !!!!!!!
koja suplja od tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
de ga malo fotosopom probajte uljepsati kad ga je vec jasmin vako ruznog napravio. ovo je toliko grdno da plasi djecu i omladinu, za roditeljske je paznje.
Vjerovatno cekaju mene da odem tamo pjeske i da tu postu odnesem😂
pa imal smisla ovo nije ljudi moguce da se desava
Jbg kad u tuzilastvu rade svi na stelu, ispijaju kafice do podne. Pa kad treba nesto uradit svi ostanu otvorenih usta.
Naovi Sad je u jednoj A BG u drugoj državiPa dok sada oni izmjene svoja stajališta ....žalbe .....eto 2018 god,
Doce on sam ne bojte se.
Sve je to smisljeno uradjeno ko zna kakve su to relacije i izmedju koga.Sramota i za Srbiju i za nas.
Ovo je tipican primjer bosanskog kloca. Eto, kad neko kaze za nekoga da je kloc,...taj bi trebao da bude slican ovome na slici, mamu j..bo u usta.
Ova dramaturgija više postaje smiješna pravo...
Nesto se ceka. Mozda neko drzavjanstvo ili...
Nastimano sve, sto vise vremena prode manju ce zatvorsku kaznu dobiti i manji ce pritisak biti na sudije. Jb. jeza ko bude sudija u ovom predmetu.
Moguće je da se dosatava dokumentacije uslovi dostavom NEKE dokumentacije iz BIH nevezano ali eto UKAZALA SE SAD PRILIKA VEZANO ! I tri godine čekaj dosatvu ! NAkon toga čovjeku se ekstradicioni pritvor uračuna u kaznu uz priznanje krivice i SLOBODAN ! a nije ni bio u zatvoru ! PA vi glasajte za Radončića !
I namjerno se želi nečija tuđa greška kao greška našeg Tužilaštva tako da Bi Dodik i Cović probali da ukinu Ustavni Sud ali ti si Gazija glup da to skontaš ili si zapravo ti njihov Ćojek
tace nam!
Ko da dokumentacija putuje iz Papua Nove Gvineje....