Druženje do kasno u noć na Ilidži
176
Srbijanski premijer Ivica Dačić zapjevao s Halidom Bešlićem
Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi pjevate a mi se koljemo
ironija=kad si okrugao a zoves se ivica
Bolje je vidjeti ovo nego ono prepucavanje dodikovo i ostalih pajda.A kome je do rata neka mu u kuci bude.
Lijepo je vidjeti ove naše političare ovako u druženju i veselju, još kada bi prestali zloupotrebljavati nacionalizam u političke svrhe pa da i mi obični ljudi možemo da se normalno družimo sa ljudima druge nacije a da ih ne gledamo kao vanzemaljce da smo vidjeli.
@Z: Svaka čast na komentaru, potpuno se slažem!
fuj da ti se život smuči, dačićevi udbaši mu pobili preko 100 članova familije u srebrenici a on sa njima loče i ždere. ucjenili ga pe.do.filijom pa ga udba vrti oko malog prsta, kolko je još toga šta mi ne znamo, ono što su pustili oko one curice garant bilo samo vrh ledenog brijega ovaj jadni paćeni i izdajnik je za zatvora i lludnice, a ne za naslovne strane
Glupi i slijepi Bosnjo ne vidi DALJE od svojeg nosa !!! Ovo srpski ratni zlocinac monstrum IVICA DACIC SAMO PRAVI POENE PRED KANDIDATURU GENOCIDNE SRBIJE ZA ULAZAK U EU- u !!! Vidjet CE TE KAKO CE VAM IVICA DACIC PJEVAT AKO TA GENOCIDNA SRBIJA UDJE U EU-e ! Uzet ce VAM POLA DRZAVE a tebi halide, izdajnice ko i ostalim Bosnjacima ce ostati SRAM ZA CITAV ZIVOT ! BUDALE JEDNE IZDAJNICKE ! R E V I Z I J A TUZBE PROTIV SRBIJE je jedina VAKCINA SRPSKOM BJESNILU !!!
B I J E D N I C I JEDNI !!! ZAPJEVALI SA SRPSKIM RTNIM ZLOCINCEM IVICOM DACICEM ODAKLE JE TAJ IVICA DACIC UB-IJAO GRADJANE SARAJEVA ! BIJEDA STE SVI PO REDU, PRVO ON PA I VI SVI ! BLJ-AK !!!
http://www.youtube.com/watch?v=-cuzxbkrz0I
Jbt...Pa vi,kao,biste voleli da se opet zarati???Ne mogu da verujem sta pisete!!! Sta biste radili da se opet zarati???Pa,gde vam je prosla mladost,majmuni!!!!????Dosta je vise te retorike!
I sad se Bosnjaci cude sto im Amerika i drzave zapada nisu vise pomagale ili ne pomazu da im serviraju drzavu, odbranu drzave i sve ostalo? pa kako ce im Amerika ili bilo ko drugi pomagati kada vide kako se ljube, grle, pjevaju, uzivaju i dogovaraju sa Srbima sve ono obratno o cemu Bosnjaci pricaju. Bosnjaci su svojim postupcima nakon rata najvise sami sebe ponizili a i dalje ponizavaju s tendencijom da i ono malo sto jos imaju izgube. Umjesto da sa bivsim agresorima Srbima imaju samo drzavno poslovno profesionalne odnose Bosnjaci su njihovu pokitiku spustili na neku ulicarsko-jaransku politiku, lizu se sa njima i na taj nacin pokazuju MZ da politika Srbije uopste toliko i nije kriva za desavanja u BiH i prema Bosnjacima. Bosnjaci svojom katastrofalnom pokitikom ustvari skidaju sami svu odgovornost Srbije i njihove politike za prosla, sadasnja i buduca dogadjanja sto je Srbima i Srbiji cijelo vrijeme bio i ostao cilj.
cudno eeee, ne volim narodnjake a placam svirke na koje i ne idem.... samo nas gulite...
@sarajka ...halid jedini gospodin tu...
Ne valja kad pjevaju, ne valja kad se psuju, ne valja kad je rat, ne valja kad je mir ... ko bi nama ugodio. Nek pjevaju. Nego, neko je mogao reci Halidu da kad pjeva domacim iz ......, pardon, drzavnicima, ne nosi kosulju na kockice ...
bosansko srpski prostakluk(krkanluk)
ZAR I TI SINE HALIDE!!! FFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJ!!!
HAMO, procito sam tvoj komentar i necu vise ni jedan. Svaka cast. E ko je nama kriv sto smo blentavi!