Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vucic i njegova druzina iz alan forda zvana drama queen, ne bi me cudilo da je sve ovo iscenirano, valja pokupiti glasove debila na izborima, vucic kao mesija spasava u zadnji sec srbijanske drzavljane isto kao u onoj emisiji happy tv kad je spasio jadnog mladica od gusenja
Govnari, pokazuju neku silu. A nema ih za sta cuko ujesti...
Vazno je da su stigli kuci. To im nije u redu da svojim drzavljanima brane ulazak. Treba da ih tuze kasnije. Nisu pasos nasli na ulici.
jaka vijest, pustili svoje drzavljane u vlastitu drzavu
pa naravno.zar je neko ocekivao da ostanu celu noc u medjuzoni.verovatno su vecali dal da ih posalju kucama ili u stacionare.
Prepali se Radoncica... on se namrstio, i oni pustili da udju njihovi gradjani u njihovu drzavu :) ETOOOO, dobro je imati i namrstenog politicara :))
@LepiNera sramota da radoncic uopste obavlja bilo kakvu funkciju.mozda je on posten musliman ali do guse je kompromitovan raznim stvarima.a i sarajevo nije njujork da sa kesom donjeg vesa dodjes u njega i za 10g milioner,jel on romskog porekla.sav je nekako crn.
sada 14 dana izolacije
Dzuma namaz u Gazi i Palestini u punom kapacitetu,dzamije pune,oni su svako izolovani bili od ostatka svijeta desetine godina.Ni jedan slucaj nije potvrđen u Palestini ☝Sada je cijeli svijet Gaza...
@RajaIzMahale30 jeste potvrđen
Pa gdje je sad Dodo da kaže da nema granice?
@stogodina100 ....Sto ih Duduk ne primi kao bracu rodjenu..hehe
@Gargamel033 ima itekako, puna je Doha Srba koji rade gradjevinu. Imaš milion agencija u SRB koje organizuju sve to