Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Passat i Golf nisu marke vozila, nego modeli.
Ko ce koga ako nece svoj svoga
On ako je uspio od ukradenih 170.850KM za godinu dana napraviti preko 2 miliona KM, njega ne treba u zatvor, nego na čelo ove države - možda bi nam oživio privredu i pokazao kako da zaradimo.
ovaj mora da nije platio reket glavonji.
Poslat ce Vucic koji milion od Srbijanskog budzeta ionako je neodrziva republika srpska.
Sigurno je bio u dosluhu sa Laktaskim veprom i njegovom politikom
a huda, nemojte čovjeka napadat, šta je to 2 -3 miliona...ne uzubillah
Svaka ti čast ljudino ...gori su oni koji su ti to dozvolili.
posto je ostetio BiH dodo ce ga najbolje nagraditi
uzece mu imt i bice sve Ok...
Ma samo uzimajte ovce.Dovedite još nekih servskih kablovskih emitera da vam serviraju programe u kojim se negira genocid i veličaju ratni zločinci.Zamisli da se u Izraelu emituje neka Huitlerova televizija a jevreji plaćaju?
@PradBitt gori su nasi koji te kanale gledaju,ja svojoj djeci to ne dopustam,bolje da su rokeri i da putuju svijetom a manje da se bave turbofolkom i glupostima
cudi me to ... pa njima je BIH i pc samo krava muzara, dodju ovdje otvore neke tvrtke, lance, dilaju srbijanske jeftine proizvode i onda pozivaju jadne ljude na patriotizam ko fol da kupuju srpsko a nigdje veze, sto ne kazu podrzimo Sumadiju, i srbiju i privredu, a neka vasi ljudi sjede kod kuce bez posla ili neka bjeze u inozemstvo... bas smo budale...