Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah Srbija ne može da vodi računa o svom teritorijanom integritetu a nešto se prsi o pokušava sa manjim entitetom RS!Presmješno.Specijalne veze se ogledaju u izvlačenju para sa obje strane Drine.Dodik sisa entitet a Vučić i njegov brat sisaju građane Srbije.
@MojneTi3 Čime napasti i kako.Nikad manje vojske nisu imali i nikad u gorem položaju i siromaštvu Srbija nije bila u svojoj historiji!!!Šuplja i propaganda a pokradoše svoj narod lopatom.Nažalost čitav Balkan je u velikim G!!!
@MojneTi3 Pa primijeti kako se lagano naoruzavaju u posljednje vrijeme. Mozda jeste i staro i smijesno (mozda) oruzje koje su dobili, ali u poredjenju sa nama je svjetlosna godina. I Hrvatska je jos vise napredovala i nabavila. I kada se osjete dovoljno jaki... A mi ne bi mogli lovacku pusku da kupimo iz inostranstva bez ogromne frke.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
RUSKAJA KURAVA:))
Kako ste vi narod, svi kolektivno na balkanu, pun mrznje. Politicari vam mozak peru od kako ste se rodili, zasto ste ovako retardirani? jeste li vec zaboravili koji je horror rat bio? zelite opet rat? jeste li vi normalni? Zasto ne razmisljate svojom glavom malo, i shvatite da smo svi jedno, i da trebamo da uzivamo u miru. Zasto dopustate da vas politicari vucu za nos? Probudite se narode dok jos ima vremena.
Šta se drugo očekivalo. Bošnjačka strana je gubitnik već pri potpisu dejtona. Srbija je isto potpisnik i garant egzistencije Republike Srpske. Ruska Federacija je to isto potpisala. Čovjek mora biti dobro glup da nerazumije dejton.
RS se shvata kao politicki plijen iz prethodnog rata. Ovakva postavka strategije zapravo govori da Srbija negira suverenitet BiH na tom prostoru i postavlja strategiju koja govori o prostoru susjedne drzave koji treba da ide u korist njene "odbrane" direktno se mijesajuci u strategiju odbrane same BiH. Znaci, RS se usmjerava u pravcu strategije Srbije a ne BiH kojoj je Srbija zapravo iz tog razloga najveca prijetnja.
Kakvi ste vi debili majko mila,,,Pa Srbija ima pravo na specijalne veze Dejtonskim sporazumom kao jedna od supotpisnica istog i samim tim i garant je očuvanja Republike Srpske!,,jbt koja ste vi debilana,,
@Moravsky Srbija nije potpisnica Dejtonskog sporazuma kao bilo kakav garant već kao jedna od zaraćenih strana.
srbija ce postati entitet a rs Bosna
Srbija jede govna, kao i uvijek. Pozdrav Kosovarima i Aferim braćo, nemojte da ga vadite bez velike pottebe.
Srbijo Kosovo je republika, Vojvodina ce biti republika od vas ce ostati samo mali Beograd
Možds se Srbija sažali na ovu i ovakvu BiH pa je pripoji sebi...To bi bio spas za sve nas a posebno za Bošnjake. Možda bi Bakir bio prvi Predsjednik te zemlje koja bi se zvala Srbija i Sranje
Jednom agresor, uvijek agresor!
Kada Bosnjaku na oci padne mrak, Srbija moze slobodno dici ruke u zrak... ojjj sandzaku mjesto moje drago, ti si ponos ti si srce drago i kad odem srce zove sineeee ti si mjesto moje domovine... pa rafal iz kalasa.
IMAJU ONI SPECIJALNU VEZU SA MOJIM DOROM DOKOLJENKOM. BAS JE PO VUCICEVOJ VULINOVOJ I DACICEVOJ MJERI. SAMO NIJE PO MJERI GOSPODINA BRNABICA.
sta pricate, cede bi nas za pet minuta sredili sa njihovom vojnom spremom ... satro oruzane snage, nemaju ni za kifle.. kakvi ba mi. sda srpski dobrovoljci. nikakav rat mi nismo dobili, izjedaju nas cete takticki iznutra.
Ovo je stara fora pomocu koje Vucic uvijek dobija puno cetnickih glasova na svakim izborima. Ako on istinski zeli dobro svim Srbima, pametnije bi mu bilo da odstupi s vlasti jer ako to ne ucini, u Srbiji ce uskoro izbiti gradjanski rat.
srbija je po dejtonskom sporazumu garant republike srpske i duzna je svim sredstvima cak i oruzanom silom da stiti granice republike srpske....isto kao sto je hrvatska duzna da stiti federaciju od napada iz vana ali i unutrasnjih sukoba...
Ovo je k'o u onom vicu: "Vama, gospođo, svaka čast, ali tebi, mali, je*em mater!" I ne može čovjek reći da su smiješni kad zna o kakvom zlu se radi!