Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sumiramo: sve srpske pobede su se dogodile davno i nema živih očevidaca koji bi o njima svedočili. Sve o čemu živi ljudi pričaju su havarije totalne osim junačkog oslobađanja Vukovara i Srebrenice. Junaci koji su rušili imperije nisu mogli u Žepu ući ku\'š dalje.
Pa retardu da je Srbiji bilo u interesu da zgazi Hrvatsku i BiH mogla je da mobiliše pet miliona vojnika naoružanih do zuba da sve sravne sa zemljom, al ima nesto sto se zove politicka trgovina i uticaji zapadnih sila! Bolje vam je poturice da šutite iz takvih izjava se vidi koliko ste naivan i ocajan narod!
@ sentinel: puno sam budala ovdje vidio i komentare citao ali ti si sve prevazisao!! koji si ti konj i kako si samo glup- to bi trebalo da se naucno izucava. ti nekome govoris o lazi i \"slavljenju poraza\" hahahhahaha... pa onda \"ponosna srpska istorija\" hahahahahha sta bi junaci u OLUJI 1995 ?? gdje ste bili , SUGAVCI SUGAVI? sto niste pomogli svojoj bratiji? sve ste izgubiti sa tzv JNA sa sobom? brojcano najjaci i opet MISEVI !?? hahahahahahhaha KOCOBO !!! cekamo VOJVODINU , cekamo a kupili smo pop-corn da gledamo to kino !! BUAHAHAHHAHAHAHHA cuj \"ponosna srpska istorija\" HAHAHAHHHAHHAHAHAH... ko o cemu kur.va o postenju i vlasi (smrdi) o pravdi. :))
Nezavisna RS Nezavisna RS Nezavisna RS Nezavisna RS alo lojavci...jel uslo,a tek ce da ulazi...jarani.
koji seljacic, ovaj Komso - mahalski mis mali
Halo SMRDINEEEEEEEEEEEEE zipa ovo.....ponavljaj za mnom KOSOVO JE NEZAVISNO KOSOVO JE NEZAVISNO KOSOVO JE NEZAVISNO KOSOVO JE NEZAVISNO Je l USLO?? Haj opet: KOSOVO REPUBLJIK KOSOVO REPUBLJIK KOSOVO REPUBLJIK KOSOVO REPUBLJIK Je l USLO? :)))) KREPAJ JADE I BIJEDO!! VOLIM TE BIH!!!!!!!!!!!!
Za West Mostar....KONJU MALOUMNI....MRS U SKUTORIJU UHLJUBE!!!!
Svaka CAST Komsicu!!!! Uvijek treba da reagujes(mo)!!!! Dosta je vise provlacenja kroz usi kako su SVI ama bas SVI brizni za BIH a iza ledja potkopavaju i zabijaju noz u ledja!!!! Bio si i ostao patriota!!!! Svaka ti CAST!!!! VOLIM TE BIH!!!!
\"... u kojoj se tri naroda moraju dogovoriti o ustavnim načelima na osnovu kojih će sagraditi funkcionalnu državu, u kojoj će biti osigurana jednaka prava za svakog pojedinca...\" nije moguce imati u ustavu \"narode\" i osigurana \"prava pojedinca\". NEMOGUCE! ne moze biti i plemenska zajednica, a i gradjanska drzava u isto vrijeme. to mozete samo sanjati.
Izvinjavam se vidim da nisi ti ,stvarno sam GLUP pravi seljober ,krkan ,coban stacu takav sam IZVINI
vi muslimani ste u totalnom ćorsokaku, dvadeset godina posle rata vi ste još u stanju šoka. dajte se malo srediti i odjebite već jednom kretene poput silajdžica, lagumdžije i ovog pavijana na slici.. izađite iz tog tamnog vilajeta i pokažite ko ste i šta ste.. jedan izuzetno kulturan i napredan narod. veliki pozdrav iz Srbiej.
Sto Sejdo ne izjavi kako podrzava suverenitet Turske bez Kurdistana??? Pa jasno je da nece da sjece granu na kojoj sjedi i da nece da se zamera narodu koji ga bira tj. Turcima... doduse ne biraju ga maloazijski Turci, vec bosanski Turci.. ali Turci su Turci... razlika je mala
I ja podrzavam suverenitet Federacije Bosne i Hercegovine ali bez Republike Srpske!!! Jer su genocidasi!!! Mujo
sve su ovo predizborne...ne znas jel gori onaj ko bira, ili onaj kog biraju, smucaj pa prolij, kazu, tesko nogama na benastoj glavi.
Mislim da Komsic sljedbenicima Pavelica i one truhle lesine koju traze li traze (tu spada i Mladicev zastitnik Tadic) na san izlazi. Koliko su njime frustrirani u na kojem su stadiju najbolje pokazuju komentari ovdje.