Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce brko hoce samo ti kazi
Ko nam je naso dijeliti savjete, kad cete se vi izviniti Jermenima
dobro pitanje. dje je Sejdo sa svojim visokoumnim porukama drugim drzavnicima? nesto je zatajio ovaj put. da nije zbog Sabine na krivak mu je nabijem?..
Na cemu je ovaj Davutoglu? Do kad ce se Turska mijesati u bh unutarnju politiku? Zna li ovaj da se ispred Srbije izvinuo predsjednik Srbije Bosris tadic i zna li ovaj sta je Tadic dozivio na komemoraciji odavanja pocasti zrtvama Srebrenice? Zasto Zeljko Komsic ovome ne zaprijeti da ce dobit po prstima i po nosu ako se i dalje bude uplitao u unutarnju bh politiku komplicirajuci odnose bh i Srbije?
IZVINI SE TI STOKO AZIJSKA ARMENIMA I SVIM BALKANSKIM NARODIMA KOJE STE KLALI VJEKOVIMA!!!
Jedi kurac majmune, napravicemo jos dve u znak izvinjenja
vecina 19.03.2010. u 14:56 Hvala Bogu koji nas je preko turaka uputio u pravu vjeru. Musliman zna da je život na ovom svijetu samo iskušenje i u poređenju sa životom poslije smrti ovaj nije niti vrijedan pomena. pa jarane sto se onda ljutite na srbe i na hrvate sto su se trudili da vam poprave zivot i rijese vas \"ovozemaljske patnje\" :-) :-) :-) :-) :-) koji cirkus sa ovim baliyama ha ha ha ha ha ha ha ha jeste vala zatucani i glupi,...to nidje nema
ministre ne halaci neg posalji bula-nindzi da jebemo turkinje
a zasto Turci vama da se izvinjavaju? da nisu karali vlahe 500 godina nebi ni vas danas bilo! jos bi trebali da im se zahvalite! evo ja cu, puno vam hvala turci sto napraviste ovu vlasku kopilad.
Pušenje??? Bogami drugovi četnici pušili ste vi 500 godina Tursku foru.
Kada ce se Turska izviniti za kidnapovanje srpske djece (JANICARA),zar to nije bio genocid.
POSLAT JEDAN ODRED CETNIKA U ISTAMBUL DA SE SLIKA S MINISTROM
Zelim da dragi Isus pomogne ubijenim ljudima iz Srebrenice. I
Turčine jel\' odmah treba izvinjenje\'?
Ajd sine idi igraj PlayStation, nije politika za tebe!