Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jasno je samo, da ti pusis ovu suplju koju vise ni djeca u Bosni ne puse. de procitaj jos jednoC: \"Želim podsjetiti da Tužiteljstvo Republike Srbije radi svoj posao. To tužiteljstvo optužuje Srbe, Albance, Bošnjake, Hrvate ako su oni na teritoriju Republike Srbije i ako je zločin počinjen na njenom teritoriju. pa sto optuzi Ganica i Jurisica.
Tadic diplomata, Silajdzic promasen slucaj nad kojim se nadvio oblak ratnih zlocina \'90ih.
b92 : Na oštro izlaganja Silajdžića, Tadić je odgovorio da ne bi bilo dobro da se osvrćemo na prošlost u svakoj prilici, već da bi trebalo da se okrenemo budućnosti, jer niko neće da investira u region opterećen prošlošću
ajd rema glupane mani se ti politike, idi okopavaj njivu.
Karadzic nikad nije govorio da zeli da istrijebi muslimane vec da suluda politika muslimanskog vodjstva vodi muslimane u nestanak. Jasno je bilo da muslimani nisu dorasli vodjenju rata ali Alija je bio spreman i pored toga da \"zrtvuje mir\". Pa ako vec nekog hocete da optuzujete za istrebljenje onda vam je to svakako Alija i kompanija (Ganic, Silajdzic itd.)
ko god se zalaze za bosnu dva entiteta i nepromjenjen dejton zalaze se za destrukciju bosne . gosp. tadic zna da vise niko nije lu da mu povjeruje.
tadic licno cuva najveceg ratnog zlocinca svih vremena u regiji ratka mladica eto kiliko je kredibilan:)))) srbija priprema udarac i agresiju na bosnu i hercegovinu!!! hoce pola teritorije bosne i hercegovine i njenu naftu, vodu, rudnike, pasnjake, jezera, planine, sume id...bosna i hercegovina je najbogaija drzava u regiji svojim prirodnim resursima! nego kad ce bit tuzba protiv dobrice cosica, vojislava kostunica, mire markovic, itd, ne zaboravit ni lorda caringtona, johna majdzora, lorda owena...
Pa BiH je faktički u raspadnutom stanju odnosno cjelovita je kao atom sa 3 elektrona koji zajednički kruže oko jezgre, samo što nema jezgre :) Mir je već sad, ljubavi više neće biti, a za slogu je potreban dobar standard tako da tu se još da nešto uraditi ali trenutno to nije izgleda u prvom planu svi imaju preča posla: Srbi imaju naciju, Hrvati bi entitet a Bošnjaci traže identitet.
1) SFRJ je prestala da postoji kad su Slovenci izašli iz nje. JNA je bila vojska SFRJ a onda je prešla na stranu Miloševića, Da je JNA skinula Miloševića, Kučana i Tuđmana i uvela vojno stanje onda bi još neko vrijeme postojala SFRJ, a onda bi se razišli. Ovako je bila Miloševićeva vojska. 2) Pomozi pa reci, Zelene Beretke i Patriotska Liga kad nastaju s kojim ciljem i koliko oružja imaju 6.4.\'92 pa ćemo vidjeti ko se je spremao za rat. 3) Broj porušenih bogomolja, grobalja pretvorenih u parkinge,...sve govori da je postojao plan za istrebljenje, a kažem Hitler je htio ostaviti dio judovske kulture za muzej pa trebali ste i vi barem Aladžu. Izumili ste silovanje kao ratno sredstvo. Srbi su većinu zločina napravili na početku rata i da su mogli istrijebili bi Bošnjake. Bošnjaci su zločine pravili kad su stali na noge nakon početnog šoka i da su imali šansu vjerovatno bi vratili sve s kamatama.
Možete pričati šta god hoćete, BiH će se raspasti kad-tad. I tek tada ćemo živjeti u miru, ljubavi i slozi. Uostalom, svi ćemo biti u EU, tako da tu neće biti problema.
1) za tebe i one koji su glasali je SFRJ prestala da postoji 91. Jesi li siguran da je to bilo legalno? 2) istina .... a Vi ste vagali brasno u crvenom krstu??? 3) \"sakralna otomanska imperija\" .... pa sta je sad bogumilima?
1) SFRJ je prestala da postoji \'91. Rat se je događao u BiH a ne u Šumadiji. Mudžahedina \'92 nije bilo nijednog. 2) Ukopavanja oko Sarajeva, naoružavanje srpskog stanovništva, koncentracija teškog naoružanja,...uz Karadžićeve priče o Bejrutu i istrebljenju jednog naroda jasno govore da SDS i Srbija nikad nisu ni imali drugog plana osim blitzkrieg u BiH 3) Okej ne potpuno istrebljenje, Karadžić je rekao da je prihvatljivo do 3% nesrba u Istočnoj Bosni. Podrinje 92 i Srebrenica 95 potvrđuju njegove riječi. Brisanje muslimanske istorije, rušenja kako islamske tako i sakralne otomanske kulture je nešto nepojmljivo. Čak je i Hitler ostavio praški geto za Muzej istrebljene rase, Karadžić ni toliko.
Vidi mu face, isto ko da je mentalno zaostao
Ajd sad stvarno ne zezaj - po cemu Srbi iskljucivi krivac za rat u BiH???? Nidje veze!!!!
Dobrodosao u glavni grad Hrvata BiH!