Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je slika koju trebamo..dosta vise dzenosajda..
Mostovi spajaju ljude. I tako ti fazoni. Je li?
Tako brate mili, zajednicko.
Like a bridge over troubled water, I will ease your mind. https://www.youtube.com/watch?v=GYKJuDxYr3I
Malo šire napravite da mogu tenkovi da prođu kad zatreba, da se ne grade pontoni bez veze
Malo šire napravite da mogu tenkovi da prođu kad zatreba, da se ne grade pontoni bezveze
Nema granica između Srbije i Republike Srpske.
Mi smo morali odrzavati mostove na Drini. Opet veliki poen za Srbijance zbog nasih glupana koji ne vide dalje od vecere, kako da vide 50 godina unaprijed :)
Izaslanstvo BiH se opet osramotilo. Nece moguca agresija doci iz Vojvodine da pazimo mostove na Savi, ili iz Sandzaka da pazimo mostove na rijeci Uvac. Kroz historiju nam je poznato da se uvijek sve vrti oko Drine, jer svo zlo dolazi iz Srbije preko Beograda, Loznice i u Uzica.
Opet nasi panjevi vide lubenicu, dok Srbijanci je jos izvagaju, provjere zrelost i ima li puno sjemenki. Za nase smlate je to samo lubenica
:))
Heeeeeeee ^^ "Osnovna simbolika mosta se odnosi na povezivanje. To moze biti povezivanje jedne realnosti sa drugom, postojeceg sveta i nekog drugog za kim se zudi ali i postojeceg sveta i sledeceg sveta. Most simbolicki moze da spaja vidljivo i nevidljivo, poznato i nepoznato, razlicite ljude i situacije."
i ovo je ozbiljniji dio citata "kao i mnoge zivotne situacije, most mora biti predjen jer okretanje i vracanje znaci regresiju, odbijanje da se ide napred, u novu fazu zivota pa makar ona bila i smrt."
Kako bi bilo da dogovore zajedničko održavanje 200 000 grobnica iz zadnjeg rata ?? Znam podignuto je preko 2700 spomenika herojima i oslobodiocima a ŠTA J SA ŽRTVAMA ??? BIH je bila dužna da ih zaštiti koliko se ja razumijem u međunarodno pravo a Srbija da spriječi genocid. NI JEDNA I DRUGA TO NISU URADILE. Interesuju me jel oept imaju namjeru da to rade ??? A što ne bi akd potomci žrtava glasaju za potomke onih koji su im to uradili !!
200 000 hobita koji su branili bošnjoooke
RUSITE TE MOSTOVE, NEMAMO MI NISTA ZAJEDNICKO SA GENOCIDNOM NACIJOM
mostovi nam trebaju...da lakse i brze stignu tenkovi....
@hamo2zijancer tenkovi i migovi su brzi od traktora 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dolaze iz Srbije da kupuju domaće.