Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad nasi uhvate inat pa ne odu hahahahah
@definicija Balkans in nutshell :D
Pošaljite im direktora Hitne Adema Zalihića. Nek slušaju njegove upute i rade sve suprotno od toga. Tada će biti sigurni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sretno vam bilo. I hvala vam.
Pomozimo bracu i sestre iz Sandzaka...
Samo da koji od ljekara nije na spisku da ih ne pohapse na granicama,vidi sta se radi :/
Nemojte samo onog Torabija slati
Samo majka briži, maćeha truje.. ⭐🌙
Koja politika...Ovdje doktori nece da lijece oboljele ni od korone, ni od drugih bolesti...a sad ko fol idu u Novi Pazar da lijece.
Toliko se pisalo o propustima odgovornih u Srbiji i kukalo kako ne žele pomoć iz BiH, a sad kad su dozvolili nikom ništa.
KAŽU SEBIJA SE PRVA PRIJAVILA.
sve domoljubi 😁
Ako ih Sebija pocne testirat nece bit nijedan pozitivan do nedelje
E sad svi žele znati ko je otišao u pomoć građanima Srbije.
Koji hipokriti
Toliko su odugovlačili, pitanje je zašto? Pitanje je samo retoričko mi znamo i odgovor na njega..... sram ih bilo, Vučića i njegovu oligarhiju ....
Republika Sandzak i Republika BiH ! dvije drzave jedan narod !
@KraljevinaBiH Na gluposti srbijanske odgovaraš "našim" glupostima...
Zadrzite te ljekare tamo, a nama posaljite ove sto su vam na bolovanju.
Srbija nikad slabija, na koljenima u svakom pogledu. Zivi i zivjece u lazi sve dok ne dodje neko sa demokratskim pogledima na svijet. I pogotovo na svoje komsije..
@Mav a Bosna? inače veoma jaka nedjeljiva gdje zive u istini? prvo pometi ispred svog dvorista pa onda gledaj kakav je komšijin. Bosna 2 po siromaštvu u evropi gdje omladina masovno bjezi po zapadnim zemljama ne bili pošteno hljeba zaradila posto u svojoj veoma po tebi jakoj drzavi ne mogu od lopova i mafijasa koja je na vlasti te iste drzave gdje vlada nacionalizam cak i 25 godina nakon rata. dok druge zemlje gledaju kako da ojacaju ekonomiju u bosni se siri nacionalizam na sve tri strane
Da su im kinezi poslali paket maramica, napravili bi im plakat. Kad im bosanci šalju doktore, to je za njih uvreda. Psihopate.