Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj seljak Rašo iz manjeg entiteta je otišao na svaki članak i ostavio jedan te isti komenatar, link kako gospodin zlatni ljiljan Željko Komšić ima navodno četničke korijene... bez ikakvog daljneg komentara, ali koji je stvarno nepotreban ovaj njegov postupak tako jednostavno govori o sklopu njegovog mozga, ne samo njegovog nego i o većini njegovih sunarodnjaka po vjeri, oni zatucanih traktoraša...sve ono o čemu vijekovima pate i sebe lažu...O DA TAJ NEBESKI, VJEČNO NAPAČENI NAROD... kakav smor je ovaj papak, uups sorry raškane na komentaru PS neki dan ga je neka ribica iz Sa tako naložila, u fazonu mani se rašo nacionalizma hajde da normalno komuniciramo...otvorio se raškan pucaju priče o muzici, exit-u...i vidi ga sada, nije dobro spavao, nije ma.ma si.se dala i opet pljuje, ujeda...NE BIH OPET O MENTALNOM SKLOPU Vozdrica...
Poturice pogledajte ovo.Četnički korijeni Željka Komšića.www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/87151/Verovali+ili+ne%3A+Četnički+koreni+zlatnog+ljiljana.html
\"Srbija ce pomc BiH-i da dobije bezvizni rezim\" Pa ko vam moze vjerovat?vi i DAN danas radite u pozadini orkestrirate zavjere i projekte UNISTENJA drzave Bosne i Hercegovine! Da EU-a nije islamofobna i podrzavala oduvijek etnicka ciscenja i genocide Bosnjaka Muslimana u regiji nebi srbije ni postojalo,LOPOVI ste svi i bolesne NACITICKE FASISTICKE ZVJERi! Zamisli jedan trenitak kako bi bilo drugacije da vas nije podrzavala EU-a od pocetka i prije vase DIVLJACKE agresije na nasu dravu i narod? Mislis da bi srbija danas postojala fasisticka p****ce? Goloruki smo se odbranili od krvolocnih naoruzanih svim mogucima oruzjem pa smo OBSTALI i SPASILI nasu Bosnu i Hercegovinu! Danas mizerija i lopovi iz fasisickog beograda gledaju PRISVOJIT steceke i HISTORIJU nasih pradjedova! OTVORI Bosnjaka,Bosanac OCI i REAGUJ,SRBI hoce da ti UZMU tvoj IDENTITET pradjedova,STECKE,Bogumile,BOSANCICU i td. A ti samo spavaj... BiH4EVER!
ti crni nejedi gov.a molim te koda neznas sta se desilo!!? cuj sto mi mrzimo srbe pa mi imamo 200.000 razloga da ih mrzimo. sada zna neko ocemu pricam jer je nekome u tih 200.000 razloga njegov otac,majka,brat ili sestra. pa zato molim ja vas prestanite sa tim glup.stima sto ih mrzimo. jer citav svjet zna STO!!!!!!!!! a sto se mene tice ja necu da mi takva jedna cig.nska zemlja pomaze niti imamo potrebe menije ovako dobro kako je pa da nemam hljeba da pojedem od njih nebi ga uzo!!!!! pozdrav iz najljepseg grada SARAJEVA!!!!!
A sto se jado predstavljas kao srbin, kad si BOSANAC???? U Srbiju, sve one koji su iz Bosne, za nas su Bosanci! Prema tome, budi mali to sto jesi i ne palamudi previse! I ne brukaj Srbe!
Bijedo jedna,nemoj iznosito noke laprdije,pomozi ti prvo svom sopstvenom narodu i svojoj republici,a BiH apsolutno neocekuje niti joj treba bilo kakva tvoja pomoc,kada budete u stanju da sredite dramaticno stanje u parlamentarnoj skupstini republike Srbije,vratite KiM-u pod svoju vlast onda tek cesh moci da pricas o nekoj navodno pomoci BiH-i,Nevjerujem da ce vam gos.Vladika iz Vatikana mnogo pomoci ni tebi ni Tadicu,dosta zivite u velikoj zabludi ! Veliki pozdrav\"REPUBLICI SRPSKOJ i njenom hrabrom borcu Dodiku !!!
jao bre poturice, al vas jyebemo u mozak.
JOJ FUJ PRESTANITE BITI NACIONALISTI!! TREBAJU SE UKINUTI OVI KOMEATARI! FUJ !!! OVA MRŽNJA VAS NIKUDA NE VODI!!!! FUJ IMAL STA DRUGO ZA PRICU I KOMETARE OSIM NACIONALIZMA I FAŠIZMA!!! DE MALO ZASUCITE RUKAVE I RADITE PA NECETE MISLITI NA OVE GADOSTI I GLUPOSTI!
Ne pomazi im Srbijo ako Boga znas. Vi Srbi mozete imati srpsko drzavljanstvo . Hrvati imaju Hrvatsko a nek stoka ostane u toru gdje joj je i mjesto .
A što će nam pomoć? Pa, već sad smo uradili više nego Srbija kad je rečeno da će im se ukinuti vize.
Al u k...cu!
Vi niste normalni, otkuda Vam samo toliko mržnje prema Srbima, sa kojima živite u soliterima, idete u školu i dijelite zajedničku zemlju? Pa čovjek je samo ponudio ekspertsku pomoć, kao što je Srbija prošle godine pozajmila gas od svojih građana nama svima u RS i FBiH...Ovdje se baš pokazuje nečije licemjerstvo, neki hoće građansku državu sa Srbima, ali Srbe bi najradije poslali preko Drine. Sreća pa ucrtaše onu granicu između FBiH i Republike Srpske u Dejtonu, sreća. Jednom ucrtana granica u istoriji, zauvijek granica.
E jeste fini :) hvala
Cuvaj se Danajaca i kada darove nose.Kako bi bilo da za pocetak srbijanski visoki funkcioneri prestanu lobirati protiv drzave BiH i ukidanja viznog rezima.
Ha ha ha postali su i duhoviti politicari iz susjedne nam drzave