Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo lijepo pocistite kancelarije, onda lijepo kuci po stvari, sve na kamion i mars u Srbiju, budale separatisticke i sovinisticke... Hoce srpsku zemlju po svaku cijenu. Zato mars u Srbiju, dabogda se tamo usrecili.
bh. pravoslavci trebaju prestati sebe smatrati strancima u BIH
e sad da vidiomo koliko EU drzi do svojih stavova...
haha sve serbijadda ostavlja kommentos, zar nemate svoj neki forum stinkeri, nego dolazite na nas da nam smrdite
serbs stink
srbi primite me bosnjaci me ne zele ja sam ipak vase kopile iako mi je mama sandzacka qurva SRPSKA DOVEKA
Evo, još jednom moram reći da uopće nema potrebe raspravljati sa Srbima. Srbi prečani i njihova matica su u zadnjih dvadeset godina pregaženi i poniženi od onih kojima su pokušali nametnuti tu svoju veliku Srbiju. Zato i m je mitsko Kosovo otišlo jednom za sva vremena, u Hrvatskoj imaju status kućnih ljubimaca i mašu repu kad im se baci kakva kost, a RS je nedjeljivi dio Bosne i Hercegovine. Ovo što radi Dodik je samo lajanje gubitnika 15 godina nakon završetka rata u kojem su Srbi apsolutni gubitnici.
@haha....to je sto vas boli, vasa krivoslavna vjera i takozvana nacija.....vjeru ste kreirali sami sebi, totalno drugaciju od pravog katolickog krscanstva, a naciju nemate, Srbi nisu nacija, vi ste POSRBICE, posrbljeni balkanski plemici, nema u vama 15 % slavenske krvi i vi ste mi neki srbi....zivite od mitologije...a mitologija je nesto sto nije istinito, izmisljene bajke! a Bosanci se nemaju sta vracati na vasu \'\'vjeru\'\' oni su prije vecinom bili krstjani ili katolici, a na vasu naciju nikako, zato sto jednostavno ne postoji, srpska nacija je izmisljotina!
VLASTI iz REPUBLIKE SRPSKE,!!!
POZDRAVLjAM Iskrenu,Casnu i Postenu>ODLUKU
samo nema primati platu \'nako a ne dolaziti na posao ovoga puta kao sto je to Spiric uradio onomad
IDITE U ŠUMSKU
@Radmanovicu:.......dobar srbin mrtav srbin,samo taj srbin je dobar.
Koji je to jadan narod,brezobrazan,najpoganija nacija,FUJJJJJJJJJJJJJJJJ
Hajde vi kozo.hebi tuzlanski .Cijela Tuzla jednu kozu muzla! Ma bjez ba.
Ma jok bolan Pelagićevo je civilizacija. http://www.nerda.ba/assets/Pelagicevo1.JPG
@@pelag Da da bliskoistočna civilizacija čiji je centar guzno crijevo Sarajvo.