SDP kritikuje Vladu FBiH
0
Sramotno povećanje plata u Federaciji BiH
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dokle vise, ljudi nemaju sta da jedu a ovi jadovi sebi povecavaju plate umrli vi svi sa tim parama haram vam bilo
Koji je to neradnički šljam, prvo su razgovarali o koeficijentu invalidnina da bi završili sa povećanjem plata. Šljam!!!!
U nas u federaciji je žešća pušačina. Ajoj da ynate kako je slatko neobreyanog. Jos na praynik. Ajojj.
Alija nam je u amanet ostavio ovako poštene ljude, u džehenemu goriš, znam to...
To Mujezine majstore!!! Sada ce mi plata biti do 2000 KM. A vi levati sto postavljate ove komentare, svi redom mozete da mi p...site k..ac! Zivjela vlada FBIH!
Ovog kriminalca Mujezinovića treba uhapsiti po prestanku mandata,pod optužbom za štetoćinstvo nad narodom Federacije.
Dodo jarane spašavaj nas, kako ti prestade prijetiti referendumom ne možemo ni plate neprimjetno povećati.
Ja hoću da se što više namlatim para dok sam još u vlasti, jer NAROD ZNA i tek mu je sad jasno koliki su idioti što su glasali za nas. A poslije nas dolazi šef sa tašnom da pokupi ovo još malo što je ostalo od DRŽAVE ZA ČOVJEKA. Zajednička poruka našeg koalicionog bloka je KO VAS J.E.B.E. PARE SU NAŠE. PS. NA LIJEKOVE IH TROŠILI.
Dado - Bravo za ovu ironiju! Molim vas da obratite paznju na ovu recenicu: \"Zar nece SDP s ovima u koaliciju?\" Pa zar ne vidite sta nas ceka.
SVAKI PUT KADA SEBI PODIGNU PLATE ISTOVREMENO OGOLE ISTINU KOLIKI SU MORALNI JAD I BIJEDA, NEZASITNA FUKARA. FUJ !!!
Nista nam drugo ne preostaje, već da čekamo da se formira vlada u kojoj ce SDP voditi glavnu riječ.SVAKA ČAST SDP-u
Ma sramotno je sve u vezi sa ovim nečovjekom
hoćemo li i kada pročitati neku pozitivnu vijest o ovom liku i njegovima?
Na ovu vijest od SDA cu da plaćem od muke....Pa zar je moguće da je ovo nas narod \"iskao\"(kako neko rece),da mu je ovo trebalo? Svakako SDP -u skidam kapu za ovo!
Džubrad SDAovska... samo na sebe misle i tako godinama... Jedino sto znaju jeste sebi plate povecati... Lopovcine...
A sve se nema,majku vam je---opizdeknutu,a na auta ste potrosili 6.2 milijuna maraka kako vas nije stid bagro jedna nacionalisticka,narod nema sta jesti,a vi sebi dizete platu za 10 posto svaki mjesec,a jednom penzioneru koji ima 300 KM penziju povecaju jednom u 2 godine,ovo je sramota,sramota za nas i od nas sto dopustimo da nam ovo radimo. Derete kredit od MMF-a,a sta ce bit kada moramo to sve vratiti 2012 godine,onda ce se stavit na opterecenje novoj vlasti sa SDP-om pa ce reci,ne valja ni SDP.Ne treba SDP ni ulaziti u vlast,pa nek sačekamo potpuni debakl,fijasko ove drzave,ili da sacekamo da nam dragi Bog presudi,ionako ovo nije ama bas nikako dobro stanje!!!
A govana jednih, ove vlade!!!