Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko morbidnih komentara,da covjek ne povjeruje,zamislite svoje dijete gluhonjemo,ili oca ili majku!!! Stvarno ste jadni debili!!!
Ne razumijem kako su pojedini clanovi drustva dotakli dno humanizma i osjecaja za druge. Ne mogu da vjerujem, kakav idiot moras biti da ovo uradis.
Nevine _Bošnje
Ima i gluhonijemih hakera. Šalu na stranu, izbrisati YouTube nalog nije neki hacker, velika je mogučnost da je neko ko se druži sa vlasnikom tog računa vidio password i izbrisao.
Prljavo.
lahko im je na invalide .. haj nek klix obore :D
A da,svakakvijeh ljudi ima,Allahu dragi.....To su vjerovatno isti oni koji bi se u ratu izivljavali nad nemocnima.....
Glup sistem od YouTuba je kriv za to.
i ja nešto slabo čujem u zadnje vrijeme. nek gledaju tom and jerry na youtube i uvijek će biti nasmijani. za to im ne treba ton ni prevoditelj znakovnog jezika.
pa nek gledaju i onako ne čuju.
Stavite neki pasvord koji nije velkoM pa vam nece "hakeri" brisati
Sad će uslijediti bolesni komentari...
vjerovatno propust u sigurnosnoj politici... prejednostavan password accounta ili nehat u smislu neadekvatnog cuvanja passworda... zao mi je, ali to je isto kao da se zali neko sto ga je poprskalo auto po kisnom vremenu i cesti punoj rupa...