Komentari (390)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije za čuđenje ... djeca su samo ogledalo društva i kućnog vaspitanja. Kada siješ mržnju, mržnju ćeš i žnjeti... to je činjenica koju mnogi ne razumiju.
Brinem se da se Srebrenica ne ponovi. Umrijeće oni koji su klali ubijali i silovali Bošnjake u Srebrenici. ali zato u amanet ostavljaju svojoj djeci da dovrše posao koji su započeli. Kako smo mi Bošnjaci glupi i naivni to je nevjerovatno. Ali gledajući ove male debile pretpostavljam da imaju neki psihički poremećaj.
Ja samo jedno znam da ko je uzoro da je taj isti i pozubio.
rade ono sto su ih roditelji naucili.
Jestel ih naucili vozit traktore ? Trebat ce im kad tad...
To je odgoj onih koji su pocinili GENOCID jer kakav otac takav i sin naravno da ce i oni nekad da budu UBICE I ZLOCINCI
Prestrašno. Samo se srbi ponose četnicima, ponosni na silovanja djece i klanja! Fuj! Sjeme im se bolesno zatrlo
Znaci simbolicno 3*3=9 Draga djeco.... bem vam mame po 3 puta.. znaci 27 odnosa HLADNO 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Koje ih sve nebuloze uče u školama nije ni čudo.
Samo biti spreman.
jos naveli ovog jednog sto je htio doci, al nije mogao... kaze fali @____ hahahah. a on jadan gleda objavu i konta joj sto nisam i ja sa bracom da bacimo koju pedardu, uhvatim koju curicu za guzu, ispusimo kutiju i onda kuci fortnajta do ponoci
Dnevna doza genocida
Srebrenica je poraz Srebrenicana razasutim po svijetu, koji nemaju svijest dimenzije zlocina genocida koji se desio u njihovom gradu, njihovim familijama prvenstveno! Poraz jer nisu u stanju da se organizuju i pored danasnjih silnih tehnologija! Da se organizuju i da vrate snagu Srebrenici!
Ma hajde sta djeca znaju, brinite se za ove starije
Tesko Bosnjacim au manjem enteitetu, kako zive jadno to samo oni znaju!
Prije nego osudite druge,pogledajte sebe malo i sta pisete po ovim komentarima,i koju mrznju prosipate.
@fbUser1575549879 da možda ne treba da ovo pohvalimo? Kad je to Bošnjak pozivao na ubijanje i klanje? Nikad. Nego je vama lakše živjeti u vašim lažima i zabludama, slaviti poraze kao pobjede, slaviti zločince kao heroje. O čemu pričamo?