Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini je re.i.s Dr. Mustafa Cerić reagovao na ge.no..ci..dne izjave tadića
Taj tadic izjednacava pocinioce GENOCIDA sa zrtvama GENOCIDA, prema to me stavlja se u poziciju negacije samog cina GENOCIDA a to nije dobro za pomirenje na ovim prostorima!
jooj jes ba jaro tadić da se izvini-ihako je sud u haagu utvrdio da je to bio genocid lokalnog karaktera koji su izvele jedinice vrs,ali nejma veze samo nek se sere ba,neka pršće proljev ba,bitno je da se što više optužuje Srbija i Srbi i da se stalno ponavljaju lažne optužbe...agresija, genocidna tvorevina,ćetnici,fašizam, jna,zloćinci,nacionalisti,izdajnici,grr,brrr,arghhh, ngrhrh...
dobro se i ovi intelektualci probudise napokon nekada,do sada bi i medvjed zamumlao kad bi saznao i razumjeo sta sve srbi uradise po nasoj zemlji,sramota da sutite toliko dugo.
Mi samo znamo pljuvati. Svi vi, koji pljujete ove ljude, skupite se vi, pa nesto uradite bolje. Gdja Lamija Tanovic je svjetski priznata u naucnim krugovima, a prije svega predivna osoba. Ali, ne moze to znati neko ko nije dovoljno obrazovan.
Tadic je jedno veliko G*O*V*N*O
Dzaba ti ta suplja. hahhahahahaa
Auu Intelktualaca , sada sam stvarno zabrinut .
Islam ce doci glave ovoj zemlji...Ufatili su furseta i ne more ih se zaustavit.
za ove ljude treba glasati na narednim izborima
Bosnjaci svih vjeroispovjesti, ujedinite se! Ovo je nasa zemlja 1000 i vise godina. Bosnjacka.
Podrzavam ovu inicijativu. Istina je jedna.
lagano,polagano..lakapo...sve moj do moga..meultnietnicari...divi papaka...
E dobar si nik izabrao srbine. Lijepo ime fakat. Mora da ti je u rodu nekom Ekrem, da ne budem vulgaran.
Nisi na sokolac-x, ovdje samo sam sebe lazes. Drz se Sokoca jarane dok jos mozes.
Kljujiću šuščino otrcana tebi je mjesto u zatvoru a ne na kojekakvim tribinama i to je ogledalo ove države, a lazović otrcani kondom koga ni zlatko više neće, eh jadni mi sa ovakim uhljupima vječitim
Haha, vidi Adise debele... Satro novinarka postala... Hahahahahahahahahahaha!!!!!