Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Galijašević? Mislim da mu pozavidi i sam CIA Mossad i KGB na njegovoj stručnost o terorizmu itd. Koji kreten neviđeno. A ova knjiga to je samo dokaz više koji su to neljudi
Nije problem u srpskoj politici i negiraju nedjela i zločina. Problem je u bosanskom narodu - kupuju se srpski proizvodi, ide se na srpske planine i odmarališta, podržavaju se srpski izvođači raznoraznog zabavnog sadržaja - kroz marketing i zabavu se finansiraju za neki novi pokušaj ostvarivanja do sada neostvarenog cilja i novog pokolja nad bosanskom (namjerno bosanskom a ne bošnjačkom) djecom - našom djecom. Pa bujrum, podržavajte.
Srpski plan je zaglupiti mase najvise kroz trolove na internetu, izazvati haos, umrtviti bosnje kroz sokantne izjave skrnavljenja ko ova da se lakse mogu manipulirati, i okrenuti ih jedne protiv drugih. I kad se ukrote instalirati im srpske narednike, potom huskati bosnje da se bore za ono malo boljih radnih mjesta. Zasto? Ne znam ali sam siguran da ako bosnje nastave kuziti jedni druge opet ce nas zateci nepripremljene i opet izvrsiti genocid.
@SrboljubIlicSrpce1 Lobotomija za vas, velikosrbi, nismo ni znali do rata s kakvim zvjerima smo živjeli vrata do vrata, šta ste smjerali i realizovali, sjeme vam se zatrlo, kad vidim ko ste i na kakve zločine i laži ste spremni raduje me što vas više ne gledam očima, daleko vam kuća od moje...
@Prometheus074 Bravo Prometheus ovdje Enterprise- Live Long and Prosper!
Nek Bosnjaci ucestvuju na raznim Pinkovima i Grandovima.Bosnjo,Bosnjo nikad pameti doci.
hajmo tuzlaci ponovo aplauz za srpsku himnu i psujte sarajevo
Kada trebaju da ubijaju zdravi su, a kad trebaju za zlocin da odgovaraju - razbole se. Nije to nikakve bolest prema onoj koja ih ceka. Neka se pripreme.
Sram vas bilo. Pravi varvari. Naučili kad im se sefovi isprazne da krenu u pohode ne birajići žrtve
Svako ima pravo da promovise sta god hoce, jedino je lijepo vidjeti ovakve stvari zato sto im se pobiju teze i vidi se da su knjige propaganda. Treba da propadnu takvi pisci
Srbi i laz, to jednostavno ne ide jedno bez drugog...
Sramota za Srbe sta sebi dopustaju, toliki luksuz zaista nemaju. Kvazi eksperi i strucnjaci za "terorizam" su izgleda zaboravili bombasticne fake news iz svoje bogate karijere... Toliko lazi za domacu upotrebu.
Prvo vi osudite nasera sprintera i elfetu veseli kako treba pa drugima držite lekcije. U svoju avliju.
Meni su smiješne Bošnje koje se čude zašto fašisti, kojima je nacionalni cilj istrijebljenje Bošnjaka, osporavaju genocid i zločine koji su počinili nad njima. Ovo nije nikakva stamotna poruka jer se oni svojih djela ne srame. Naša je sramota što uopšte sarađujemo sa njima. Nema tu mira, između nas i njih je sablja do Sudnjeg dana - skontajte to više!
Znamo mi dovoljno Bosnjaci sta se desilo ne treba nama niko uvjeravati sta se desilo upamti te da ne zaboravljamo ni jednu zrtvu nasu ubjeni od vaseg hira.
Biće rata....
kod ovih gmazova je sve "rezirano" bas kao sto je rezirana i njihova nacija, kultura i jezik. Nista svoje nemaju, sve su pokrali, pa kad vise ne znaju sta ce od kradje poceli su da izmisljaju.