Komentari (376)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nije spomenik Draži nego gencodidu nad muslimanima u tom mjestu u drugom svjetskom ratu, a čije tekovine slavi vojska još uvijek tzv Republike Srpske ! Naime u jamu su bacili oko 1000 žena i djece, od kojih je jedna žena izvađena živom ! Kako se zove jama sam zaboravio, ALI ONI KOJI ZABORAVLJAJU GENOCID IMA SE PONAVLJA ! I OPET Bakirovi glasači zaboravili, i opet će !
opomena s kim zivimo
Jama Cavkarnica, jama uzasa https://m.youtube.com/watch?v=_EjOlHAQ3T4
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
bolest sine bolest...bolesniji narod ne postoji
@armijaBIH1995 Pa najzesci cetnici su bili srbi islamske vjere. Oni su skidali glave svima, koji su prihvatili okupatorsku vlast.
@armijaBIH1995 Sta ocekivati od svetosavskih zlocinaca
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E Srbi nema te skoro sta da jedete a pravite spmenik nekakvom kraljevom potrcku o ovoga korist je imao samo vajar ili kipar dole ce te dozvoljavati da.Vas par kredena vuče u propast
"Da su se Srbi u posljednjem ratu dijelili kao što su u Drugom svjestskom ratu mi ne bismo danas imali Republiku Srpsku", rekao je Vujović. Da se jednom za uvijek zapuse usta ovima sto se prave ludi o tome ko je srusio Jugoslaviju i kakvo je nasljedje Republike Srpske.
I kad kazes srbima da su fasisti oni se ljute
Kad vakat bude dos'o !
Eto usrecili su se, i sta sad, digli spomenik nekom luzeru koji je zivio prije 70godina, i onako zakona nema u ovojbdrzavi pa me i ne cudi
Koliko zla na jednom mjestu......
SRUSI CE NJEGA. MURAT SABANOVIC AKO SE ZAPUCA HAAA
Sramotno za citavu naciju. Malehhan ovaj draza zreba li ste ga napraviti od 10metara dzukele jedne koljacke
Nema šta "ANTIFAŠISTA" samo nigdje Nikola Kalabića njegovog jarana koji ga je izdao mozda mu se sakrio negdje oko čmara samo mi ne vidimo.
A smeta svima ime škole po Busuladzicu....pa zato treba napraviti kip od 15 metara Mustafi Busuladzicu,Mušanu Topaloviću Caci,Draganu Vikicu i mnogim drugim u svakom grabu BiH!!!
@Lijek-Jasenovac pardon gradu*
Ma strusi cemo mi to brzo... Nece dugo ne zivim ja doleko odatle, prvo cemo mu glavu osjec..ima Nas u komsiluku mashalla...
Sa kakvim mi primitivcima živimo.
SKIM MI ZIVIMO U PM
Svi su srbi četnici. Svi hrvati su ustaše. Svi muslimani su balije. Jedino smo mi ispravni
https://www.youtube.com/watch?v=gDpO8hRnNh4