Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao fuj, tacno me sramota. *ebala vam SDA sve po spisku da vas *ebala seljacka SDA koja vas je sve uhljebila, stoko neradnicka i nesposobna!
@manki, upravo tako. Ovim upravlja kriminalna organizacija SDA u vlasništvu ratnih dezertera i lopova Bakira i Sebije Izetbegović-Čaušesku.
@nenoniho gledaj ovog sda bota, izbacuj bilo šta protiv onih koji nisu u sda, bez obzira što nema veze nikakve sa tekstom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neki dan dosao u 6:15 da kupim kartu i da zauzmem mjesto u vozu koji po planu krece u 7:07. Kartu kupio u 9:08.
Ništa drugo. Sve automatizirati i svim radnicima dati otkaz!
Sta god se desi krivi SDA, e moji beskicmenjaci nehljebarski
Normalno kad su sve usrali
Kad bi ljudi nastavili javno prozivati odgovorne, u ovom slucaju je Enis Džafić, te trazili za svaki propust odgovornost, mozda bi se nesto i promijenilo. Ovako, samo trpimo i nista. Gdje je i ta opozicija pa da podize tuzbe? Boli Enisa chuna, on ide nekim sluzbenim autom pod rotacijama gdje hoce, jos mu ovi likovi sto cekaju po par sati u redu plate taj put :)
Na odmoru im samo direktor, ali se odmara cijela firma
5 minuta guglanja uspio sam naci vendora koji prodaje masine za stampanje karti. Nisu ni skupe toliko. Jadna je ova drzava i svi mladi u njoj kojima se mlzak ispire cevljanovicima i drugim sranjima.
Noooorooood znoooo
Mazlumi.
nije to samo ovdje, na svim šalterima gdje god odete, registracija auta, pasoši... kao da nisu znal ida ce biti guzva? sto nisu predvidjeli zamjene, uskakanja... i na kraju je li moraju na godisnji kada se zna da ce guzva ima lipanj i rujan, ha ya kao kod privatnika..
Ovako je kod nas gdje god da dođeš...u poštu,u banku,u ambulantu,u opštinu,u cips...stani jarane u red i satima čekaj...Dno!
@Mrlja za neke nema redova ... to je problem !
Šta ako i "brza" ode na bolovanje??? Direktore, sjedi za Bihać i ne vraćaj se!
cuj eto sad sramota na zeljeznickoj stanici, pa kad god da odes bilo koji dan unazad 30 godina svjedocit ces sramoti
Sramota je u 90% slučajeva gdje god se okreneš u BiH
I u textu nisu naveli da su na cijelom vozu otvorena samo 1 vrata prilikom ulaska u njega na koja moraju uci svi putnici, te se samim tim opet bespotrebno napravi velika guzva. To je sve nevidjena sramota za drzavu i grad te zato treba smijeniti komplet upravu zeljeznica koja je nesposobna da organizuje prodaju karata i nesmetan ulazak u voz, a kamo li nesto vise. FUUUUUUUUJJJJJJJ
Moto naše željeznice je "Nikud vam se ne žuri".
Instaliras 3 automata za karte i zamijenis 10ak uhljeba! Ustedis stotine hiljada! Da je ikom stalo, Bosna bi se za 5 godina pretvorila u modernu i naprednu drzavu, ali nije!
Ne moze stati, kad im je vise stalo da peru novac i uzimaju nam hljeb iz usta.