Naša stranka
0
Sramna povećanja plata
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko vam je kriv kad neradite kao ja u državnoj upravi.živjela federagija.
Kako to da vama osvijestenima iz Nase Stranke ne smeta 10 kantona i oko 200 ministarstava u FBiH - i njihova minder administraija koja poždere 70% budzeta???
LJUDI MOJI, TREBAMO NA ULICU SVI, OVO VISE NEMA SMISLA GLEDATI, DOSTA PLJACKE
Avdo konju ustvari konj je pametni od tebe necu te s njim usporedjivat Avdo kretenu ne laprdaj papak jedan joj kako bi te nalupo samo da te nadjem
Hajmo ih rusit neka sve ide u bestraga
Ovog AVDU treba prijaviti policiji! Možel se to kako!
Pa nemoj te tako, ja sam kriv! Nisu vaši političari, jaaa sam to zakuho! HIHIHIHi
Hajde šta ste ljubomorni da ste i vi na našim mjestima i vi bi ste sebi povećali ovako niske plate
A sto to u Bosni ne uvedu Zawahri-jev program za prevazilazenje financijske krize.kojeg je uputio Amerikancima, a koji glasi : \"Prihvatite islam da prevaziđete krizu ! \" Kako se taj program pokazao jako uspjesan po svijetu, mogao bi se i u Bosni primjenjivati u vecoj mjeri. Valjda je do sada bio premalo primjenjivan, pa bi ga se trebao mozda vise drzat.
Sta hoce ove komunjare? Mater im jebem izdajnicku ! Prodase Bosnu a oni o platama ! O platama ce mo kad se rjesimo srbogamadi, pokoljemo tu stoku i prebacimo preko Drine ! Poslje toga ce mo o platama.
organizacija svih gradova -forumi lokacija - sarajevo nacin-sila,neredi, kamenice,palice i prevrnuti A6 audiji koje smo ionako mi platili rezultat-promjene, nada zar narod ovo moze vise da trpi i da guta, potreban je datum, inicijativa i realizacija
PLJACKA NARODA SE NASTVALJA , BOŠNJACI ZASULUŽUJU BOLJE VOĐE
nasa stranka = sulejman tihic
Meni je tesko svaki dan suha hljeba i suha mesa:))) Ma samo nas handrite mozemo mi jos izdrzati.
Mene zanima kad cemo prestati trabunjati, umjetso da se organiziramo i zakcrimo cijeli grad, pa da ovi ne mognu na posao doci, pa nece imati gdje ni tu platu dobiti. Nista bez francuske revolucije! Kad izadje svako i svugdje. ma nema kod nas jedinstva niti ce ga biti.