Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji su se upisali preko stele sigurno i zavrse u roku, a najvise se muce i uce oni koji su regularno polozili i koji nemaju nikoga od rodbine,prijatelja, poznanika,svalera i svalerki, a da su doktori,profesori, pa da im malo \'\'olaksaju\'\' studij...lahko je poloziti ispit kad dobijes pitanja, neki ni tako ne mogu- zato se vi ostavite tzv.ponavljaca i vjecnih studenata, svako zna svoje, a na kraju ce se vidjeti, kad sutra budu radili, ko je pravi doktor, a ko ima samo titulu... pozdrav od vjecnog studenta
treba i tvojoj mami novu tarifu udariti, preskupa postala matora kuja
Kad su mito za upis dali, inače ne bi ni bili tu, mogu vala i to !
Za ponavljače treba udariti plafonsku cijenu. Dosta je doživotnih pijačara i besposličara.
KONAČNO POZITIVNO BUĐENJE OD NAŠE OMLADINE PODRŠKA SPUS.SAMO JEDINSTVENO DOLAZITE DO CILJA .IMAŠ VREMENA GOSP KARAVELIČ DA POVUČEŠ SA OSTALIM MINISTRIMA VETERANIMA RUČNU .JOB-UNIJA VETERANA BIH SBK SA SJEDIŠTEM U GORNJEM VAKUFU- USKOPLJU .