Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Benjamin Vojnikovic - Sekretar Medicinskog fakulteta, neformalni vladar i siva eminencija. Ima jahtu, uzima pare lopatom, ima cjenovnik ispita, izbora, svega. Vrijeme je da otvorimo ove teme!
Samo jahtu? Taj baš slabo živi.
@KemoKemica sekretar a ima jahtu???? Kako je to moguće??
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovi studenti ne miruju! SPUS već 2 godine kontinuirano radi!
na cemu? organizovanja putovanja gdje zgrcu lovu a studente ko hebe???
SPUS ne organizira nikakva putovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
vi da bi sta mijenjali mora pokrenuti masovni protetsti svako ima neku svoju organizaciju savko hoce da ima svoju avliju anarhiju pa da vlada milion neki organizacija svi razjedinjeni zato se nista nemoze ni postici
Studenti u Banja Luci su upravo otisli korak dalje ;) http://www.rtvbn.com/3884877/studenti-zauzeli-rektorat-univerziteta-
Ovaj student se prvo trebao malo urediti prije izlaska pred novinare, okupati i obrijati.Kakav će to biti doktor kada ne vodi računa o ličnoj higijeni?
@Nokian808 Nisam upućen, ako ovi novi sda naraštaji puštaju bradice, da li i njihove stranačke koleginice ne briju svoje mindže?
Nasi studenti - ispijaci kahve i dzabalebarosi. To da je S od strudenta, davnih dana bi se okupilo pred zgrafim sa transparentima, jer lose stanje nije od jutros. A oni samo iz kafica cekaju da neko za njih sredi situaciju i da se oni ne izlazu nikakvom naporu. Kakvo im je znanje, takva je i reakcija na nepravdu. Pola ih kupuje ispite i kako sad da se bore protiv "štele"?!
"Kako je rekao predsjednik Studentskog parlamenta UNSA Merim Serdarević, pozadina svega je igra u vezi s izborom novog dekana/dekanese ovog fakulteta, koji se treba dogoditi uskoro." Prepoznatljiv rukopis SDA.
bijkotujte tu bagru strajkom pred fakultetom dokle više taj Medicinski fakultet se misli kur.iti... iduće god trebaju svi upisati taj faks u foci
Ovi SDAovci svi isti.
SDA je s*ebala i UNSA... znači ovo već poprima pandemijske razmjere...
sjebano je ovdje sve.. ne moze se vise nista sjebat.. mogu samo cackat trulez
nije rjesenje ni sdp.. ni govorit sebilja ne valja.. ne valja niko.. ne valjas prvi ti .. ne valjas..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Zar kod vas u federaciji nije sve sjajno i bajno??? Ipak izgleda da ste vi zaista ovcurine u toru
Sebija zavodi red, puna podrska Kraljici!
Kako prepoznati crvendaća/bota - Polupismen je - Nema nijedan argument - Svaki komentar završi sa riječima Sebija, SDA, vehabija Providni ste i smiješni!
nijesam bez agrumentata vehabijo jedna sda-ovska brezobrazna
@Nokian808 - Hahahahaha touche!
Samo da pohvalim rad mladog Merima Serdarevića, koji SPUS uvodi u novo vrijeme - gdje u ovoj nasoj prelijepoj i napacenoj Bosni sada budi studentski duh od kojeg bi pametna vlast trebala strahovati. Naravno, dosadasnji progres bi bio nemoguć bez borbe Harisa Zahiragića koji je udario temelje i omogućio ovu borbu. Ovo su ljudi neki od budućih lidera BiH u budućnost! Samo naprijed momcine
Studenti su prešli put od ispijača kafe do donosilaca odluka! TO SE ČEKALO!!!!!!! Botovi na aparatima
Ti si bolestan :/
Cekamo botove da hejtaju Sebiju i za ovo xD
ovog wehabiju postavila SDA da kontroliše studente
a dodje sdp i postavi svog.. tako to hoda.. i u tome je problem.. to treba popravit