Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj tržišne vrijednosti 110 hiljada, u skodu to sve da stane, pa nisu kokain prevozili
STVARNO RATKO CE SE MORAT SKINUT DA OVO SVE PROBA...................
Dok se fata Škoda Felacio, karavane šlepera prolaze sigurni od pretrage :)) Predlagao Kemo da otkrije glave organizaciej tužilaštvo odbilo ! IMALO JE MILIONE JAKIH RAZLOGA !! :)))
znaci 3x sam cito tvoj komentar da skontam gdje si sve greske napravio.
Sve je to uredu samo kad bi se znalo gdje ce zavrsiti ova roba poslije ovoga
E cuj 110.000 Km Pa ko da su originalnu robu prevozili... A i da jesu valja natrpat odjece u vrijednosti od 110 h/Km u Škodu Roba pri remeno oduzeta i bit ce urucena rodjacima policajaca da mogu koju markicu obrnut..........
Jest problem pohvatati ove tzv. krijumacare ukucas pik.ba i milion ovih sto prodaju patike , trenerke itd. a niko poreza ne placa ni pekaru :-) Ja ove nase murije majko mila , glup gluplji . Uhvate jednog od stotinu i kao oni nesto rade a trziste nam preplavljeno robom "orginal" made in China bez ikakvih papira , kako je dosla vjerovatno magijom :-D Zaposlite me na ugovor garantujem da cu za pola godine pohvatati najmanje 1000 ovakvih " opasnih" krijumcara ;-)
Kamo su mu plehani vikleri ?
JEL TO BIO UNIO SKODA KAMION
MA OVI IZ UNIO STVARNO PRETJERASE,OVO JE SVE MAJKA KINA ROBA VRJEDNOSTI 1000 EURA,IDAJE ORGINAL NEBI BILO VISE OD 10 000 KM,JER KAKO DA NAM OBJASNI UPRAVA ZA UINO,DA SU ADIDAS TRENERKE U BINGO SITI CENTRU 35KM
I na kraju ce ovu istu robu UIO prodati na javnoj aukciji...
bas mi ih je zao 😂😂😂 ko ih y ebe, sanere...
Olx.ba na aparatima
Arizona na aparatima