Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve pohvale za suzbijanje kriminalnih radnji, al to su sve sitne ribice, kako se izvukao Čović, njegov kriminal je u milionskim iznosima, a on nagrađen da obnaša funkciju drzavnika...fujjj
Sitne kriminalce hvataju i odmah u novine da zamažu oči narodu. A oni što kradu milionske iznose, kad će oni u novine? Kad ste zadnji put uhapsili nekog ko je ukrao više od 100.000, jel to takvih nema kod nas?
Opet ronhill
Sjebaše malog privrednika . . . ! ! !
nije nimalo ofiran bio😅😅jos izbacio FM cigare da se fino vidi na staklu zadnjem lola neka ko nesmije mi niko nista
Pa ove cigarete se prodaju bez da se krije. Vise nisu ni ispod pulta, nego ih stave na stol ili izlog trafike i prodaju. I sad oni kao uhvatili.