Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisto cudno kod skafe sve fals
ma sve jedno lazni ili pravi. sve je to prodavanje magle kao i tobejarabi
Vrijednost robe je 10.000km ... Roba nije fals niti ima ikakve veze sa kosmodiskom, na robi pise K-DISK ... Ovo je samo da se carina malo pofali kako oni rade.
4.020 komada čija se ukupna tržišna vrijednost procjenjuje na 500.000 KM. Neznam otkud vam to kad se jedan prodaje po cijeni od 10 KM i to sa uračunatom maržom i PDV-om. Tržišna vrijednost je 40200 KM. Napuhano je za samo u 459800 KM.
ko da je onaj originalni nešto bolji, svakako prodaju maglu.
Vlasnik kosmodiska je najbogatiji čovjek u Sloveniji. Stvarno mu treba pomoć.
Šteta je u tome što su ovi malo jeftiniji (90%) a nama nije dozvoljeno nositi jeftine stvari a pogotovo iz PRC.hahaha
nek su uhvatili stvarno kakva sreca, jos da pohvataju ove sto prodaju kengurovo meso u pastetama i salamama
Ovaj kineski K-disk nema veze sa slovenačkim Kosmodiskom. Izgledaju isto ali je cijena K-diska 10 KM a Kosmodiska 100 KM. Funkcija im je ista. Uzeti novac od naroda.
ja ovdje vidim masazer za ledja k-disk, a ne kosmodisk. inace i jedno i drugo su obicno parce gume.
Utuc pse!
Stavio šiptar kokardu na čelo i otišao u Beograd. Pitali ga šta ti je to na čelu, kaže šiptar: \"Kosmodisk\", pa kakav ti je to kosmodisk, kaže šipac: \"od kada ovo nosim leđa me više ne bole\" :)
sad će nas opet boliti leđa i onaj rutavi bokser sa reklame više neći moći da trenira
Ja sam bio ko patak kad hoda, sad kad koristim kosmodisk, mogu fudbala da igram, da kosim...
Trgnite mu kosmodisk s ledja.
Ovo je drugi nazovimo ga brend \"K - disk\". Prevara bi bila kada bi škafa tvrdila da je ovo kosmodisk sto nije slučaj. Jedino se ovdje moze ici na zastitu patenta, a mislim da je i to tesko jer kosmodisk je vec dugo na trzistu a pravo eksplotisati svoj patent se dobija na odredjeno vrijeme. Sve u svemu mi ovo djeluje kao napad na škafu, jedan od rijetih TCa koji je ostao u bosanskom vlasnistvu.
..su sve radnici iz Škafe, smrdulje i smrdonje koje rade za 300KM ha Selma , provali te ja...