Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sprijecen sverc ako se to moze uopste nazvati svercom, sta je onda sverc droge i alkoholnih pica i jos mnogo toga sto se uvozi ne na koji kilogramili litar, nego na koju tonu sramota ,jadan covjek pokusao da se obezbijedi za neko vrijeme jer kako je krenulo u nas ce cigarete bit skuplje nego u evropi. PIH CIGANI JEDNI.
Bravo bravo 120kg. Duhana to ti je da ne vjerujes,to je oko 88oooo hiljada cigara.Pod hitno nagraditi nase postene carinike
Bombe su privremeno oduzete :)
Ko da ste 120kg heroina uhvatili...